23948sdkhjf

Scan-Kill hjælper med skadedyrsbekæmpelse

Skadedyr er efterhånden at finde i mange skikkelser, og de ubudne gæster kan være svære at holde udenfor boligen. Er tilfældet ude hjælper skadedyrs teknikkerne ved Scan-Kill gerne.

Er du bosiddende i hus eller lejlighed? Det kan være, at du har ejendomme i forbindelse med udlejning eller til erhverv? Uanset typen af bolig og med hvilket formål ejendommen tages i brug er det næsten uundgåeligt at insekter og andre kryb finder vej indenfor.

Sæt hurtigt ind med bekæmpelse af skadedyr

Insekter, mus, rotter og mange andre former for skadedyr, kan ikke kun risikere at gøre skade på vægge, el og andre installationer, som navnet indikerer. Dyrene kan i lige så høj grad udgøre en risiko for hygiejnen i hjemmet, da de kan bære rundt på en lang række af sygdomme.

Tankerne om at det kriblende utøj har fundet vej indenfor døren kan i sig selv bidrage til ubehag og utryghed for dem, der lever og færdes i ejendommen. Du bør derfor ikke tvivle med at sætte ind, hvis du opdager tegn og indikationer på skadedyr.

Professionel skadedyrsservice

Til bekæmpelse af skadedyr bør du altid søge professionel hjælp, hvad enten det er ved lettere eller sværere tilfælde. For det første kan det være svært at vurdere tilfældet selv, samt hvor stor skade de enkelte dyr kan forårsage. Samtidig spredes mængden af skadedyr hurtigt, da de formerer sig og på den måde kan overtage en hel bolig.

For det andet bør du lade det være op til faglærte at sprede og håndtere de giftige stoffer, der bruges til at bekæmpe de skadelige dyr. Dermed ikke sagt, at du skal være bekymret for at implementere de giftige stoffer i hjemmet, eller indenfor erhverv der beskæftiger sig med service og fødevarer.

De stoffer der anvendes ved Scan-Kill er effektive mod skadedyr, men er samtidig ikke stoffer, der har nogen indvirkning på menneskers helbred. Her anvendes kun giftstoffer, som er milde for mennesker og derfor ikke er til skade for børn eller andre, der har sin daglige gang i den skadedyrs ramte ejendom. 

Scan-Kill bekæmper alle former for skadedyr

Ikke nok med at skadedyr allerede nu findes i flere afskygninger udvikler og breder fænomenet sig hele tiden til nye former. Et af de nyere fænomener, som vi danskere ellers ikke har set særlig meget til, er skægkræ. De viser sig som mindre insekter, der til forveksling ligner sølvfisk.

Har du mistanke om skægkræ, bør du dog ikke tøve med at sætte ind. De formerer sig hurtigt og er utroligt svære at komme til livs.

Ved Scan-Kill kan de erfarne skadedyrsbekæmpere varetage enhver opgave og kan hjælpe med at bekæmpe skægkræ såvel som mange andre typer skadedyr.

Send til en kollega

0.015