23948sdkhjf

Undgå rod på byggepladsen eller i hjemmet - Tænk på miljøet og sælg dit brugte jern- og metalskrot

Ved at sælge dit brugte jern- og metalskrot er du med til at mindske miljøbelastningen

Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad man skal gøre af sit brugte jern- og metalskort, og ofte ender det engenligt bare på lossepladsen, eller i en bunke samlet i hjørnet. Ikke nok med at det roder, så tager det også utroligt meget plads. Men hvad skal man gøre af sit brugte jern- og metalskrot, og hvad nu hvis man kunne tjene penge på det? I stedet for at smide jernskot, jernspåner, metal og skot ud, hvorfor så ikke sælge det til nogle der kan bruge det, og dermed også skåne miljøet?  

Tjen penge og skån miljøet

Ved at sælge dit brugte jern- og metalskrot til en skrothandler, er du ikke kun med til at mindske miljøbelastningen, men du har samme tid også mulighed for at tjene penge, på dit brugte jern- og metalskrot, som ellers ville blive smidt ud og dermed gå til spilde. Når du sælger dit brugte jern- og metal skrot til en skrothandler, er du med til at mindske miljøbelastningen. Du sikrer nemlig, at dit brugte jern- og metal skrot bliver genanvendt på en miljømæssig og forsvarlig måde, af en professionel skrothandler. Hvad end det omhandler få dele af brugt jern- og metalskrot, eller du ønsker nedtagning af skrot og metal, kan du være sikker på, at alle dele bliver genanvendt. På denne måde tjener du ikke kun penge, ved at sælge dit brugte jern- og metalskrot, du sikrer også, at det bliver brugt andre steder, og undgår et ophob af rod på byggepladsen eller i hjørnet af haven. 

Få dit brugte jern- og metalskrot afhentet

Der findes mange former af jern, metal og skot, og mange af disse ting kan faktisk genanvendes, selvom man måske ikke skulle tro det. KD Handel køber og sikrer en miljømæssig forsvarlig genvinding af materialet i overensstemmelse med ISO 14001-standarden, som har til formål at mindske miljøbelastningen. De opkøber alle former for jernskot og jernspåner, aluminium, messing, bronze/rødgods, Rustfri stål, bly, zink, tin og metalspåner. Har du ikke mulighed for at aflevere dit brugte jern, metal og skrot, afhenter KD Handel gerne det du vil sælge. På denne måde sikrer du køb og afhentning af jern i Nordjylland, når du står med jern, metal og skrot, som du ikke ved, hvad du skal gøre af.

Send til en kollega

0.016