23948sdkhjf

Vinkelprofil af glasfiber: Udfordrer konventionelt byggeri

Annonce fra FIBERLINE

Er du på udkig efter et alternativ til traditionelle byggematerialer som stål og aluminium? Så kan det være, at du skal overveje glasfiber. Materialet kan nemlig vise sig at være et smartere og mere effektivt valg.

I byggebranchen har stål og aluminium længe været nogle af de mest anvendte byggematerialer. Blandt andet til vinkelprofiler. Men begge bliver nu udfordret af en mere effektiv spiller på markedet: glasfiber.

Der er nemlig en række fordele ved glasfiber, som gør materialet til en rigtig god investering. For eksempel er glasfiber:

  • Modstandsdygtigt: Undgå udgifter til dyre udskiftninger på grund af rust
  • Stærkt som stål: Samtidig er vægten kun 1/5 af stålets massefylde
  • Nemt at bearbejde: Materialet kræver hverken specialværktøj eller svejsning

De forskellige egenskaber gør, at en vinkelprofil af glasfiber ikke kræver vedligeholdelse, hvilket er en stor fordel i forhold til stål og aluminium. Desuden er det lettere at udføre montage og tilpasning on site.

Lover over 20 års garanti

De forskellige egenskaber ved glasfiber gør materialet til et attraktivt alternativ til stål og aluminium. Det har blandt andet Fiberline erfaret. Med mere end 40 års erfaring i bagagen har de tilbudt glasfiberprofiler til en bred vifte af anvendelser i jern- og maskinindustrien.

Brug dem eksempelvis til samling af trappetrin og konsoller, hvor bæreevne kombineret med varmeisolerende egenskaber er nødvendig. Du kan også bruge profilerne som vindkryds til afstivning af konstruktioner.

Desuden er vinkelprofilerne fra Fiberline certificeret i henhold til en række anerkendte standarder. Faktisk er Fiberline så sikre på deres produkters kvalitet, at de tilbyder dig 20 års garanti. Garantien dækker de mekaniske egenskaber på en lang række af firmaets mest populære geometrier.

Ser glasfiber som fremtidens energivenlige løsning

Der kan altså være mange praktiske fordele ved glasfiber. Men vidste du, at materialet også kan ses som et mere energivenligt valg? Det mener blandt andet Fiberline.

Glasfiber har nemlig en længere levetid end mange traditionelle materialer og kræver mindre energi at producere. Dette gør materialet til et godt alternativ i en tid, hvor grønne løsninger får mere fokus. Glasfibers alsidighed gør det også muligt at bruge materialet i mange forskellige typer byggeprojekter: fra broer og bygninger til svømmehaller og rensningsanlæg, hvor der er en stor risiko for korrosion. Så næste gang du står over for et byggeprojekt, kan det være værd at overveje glasfiber som byggemateriale. Det kan være en investering, der betaler sig på både kort og lang sigt.

Send til en kollega

0.078