23948sdkhjf

BOXIT’s rejse fra udlejning til specialopbyggede containerløsninger

BOXIT Container har gennem årene etableret sig som en af de førende udbydere af container- og opbevaringsløsninger i Danmark. Det hele startede i 2003 med udlejning af depotrum, og efterfølgende kom udlejning af containere til. Forretningen har nu udviklet sig til også at omfatte specialopbyggede containere til specifikke formål.

Fra containerleje til skræddersyede løsninger

Virksomheden, grundlagt i 2003, har siden sin start haft en klar vision om at imødekomme kundernes behov for sikker og effektiv opbevaring. For BOXIT Container var udlejning af standardcontainere som en 20 fods container det primære fokus i begyndelsen, men med tiden har BOXIT udvidet sit produktudvalg for at kunne tilbyde skræddersyede løsninger til både private og erhvervskunder.

Specialopbyggede containere

Efter åbningen af den nye afdeling i Hasselager har BOXIT taget skridtet ind i markedet for specialopbyggede containere. Denne udvidelse kommer som svar på den stigende efterspørgsel fra erhvervskunder, der har specifikke krav og behov til deres opbevaringsfaciliteter. Med et dedikeret fokus på specialdesignede containerløsninger ønsker BOXIT at kunne imødekomme disse behov og levere skræddersyede løsninger af høj kvalitet.

Der er mange forskellige muligheder med specialcontainere. Det kan f.eks. være en butik der opbygges i en container. Sådan en finder du i Suldrup hvorfra der sælges glutenfri pasta, brød, mel, kage samt en masse lækre delikatesser.

Det kan også være et kontor, et værksted eller noget helt 4. som opbygges af containerne.

Strategisk placering og vækst

Den nye afdeling i Hasselager markerer et vigtigt skridt i BOXITs vækststrategi. Den strategiske placering giver virksomheden mulighed for at betjene kunder i hele Østjylland og resten af landet. Samtidig frigør flytningen af specialafdelingen og containerdepotet i Risskov plads til at udvide depotrumsafdelingen og imødekomme den stigende efterspørgsel på opbevaringsplads i Aarhus-området.

Med en placering på Brunagervej 20, 8361 Hasselager, er det nemt at komme til og fra motorvejen.

Fremtiden for BOXIT Container

BOXIT Container fortsætter med at fokusere på at levere pålidelige og innovative løsninger til deres kunder. Med en kombination af erfaring, ekspertise og et dedikeret team er virksomheden godt rustet til at imødekomme både nuværende og fremtidige behov på markedet for container- og opbevaringsløsninger.

Kombinationen af udlejning af standardcontainere og opbygning er specialcontainere er nutiden og fremtiden for BOXIT Container.

Send til en kollega

0.062