23948sdkhjf

Datamarked.dk: Største udvalg af brugt elektrontik

Datamarked.dk repræsenterer en innovativ og miljøbevidst tilgang til brugt elektronik og IT-udstyr i Danmark. Grundlagt i 2008, har virksomheden etableret sig som en førende leverandør af genbrugt elektronik, herunder tablets, bærbare computere, og mobiltelefoner. 

Med over 10.000 forskellige varenumre, der dækker over 60.000 bærbare modeller og mere end 100.000 varer på eget lager, er Datamarked.dk en central aktør i genbrugsmarkedet for IT-udstyr.

Eksperter indenfor brugt IT-udstyr

Datamarked.dk's mission er at tilbyde kvalitetsprodukter, der er både økonomisk overkommelige og miljøvenlige. Deres omfattende udvalg brugt IT-udstyr omfatter både nye og ældre modeller, hvilket sikrer, at kunder kan finde præcis det, de søger, uanset budget eller specifikke behov. Virksomhedens ekspertise inden for IT-udstyr gør dem i stand til at tilbyde dybdegående rådgivning og support, både før og efter købet.

Virksomhedens fysiske lokation på Østre Fælledvej 16 i Nørresundby rummer et stort lager, der understøtter hurtig levering over hele Danmark og Norden. Med en stærk online tilstedeværelse prioriteres nethandel, men kunder har også mulighed for at afhente varer direkte fra lageret.

Hvert produkt solgt af Datamarked.dk gennemgår en grundig kvalitetstest, og er CE-mærket for at sikre overholdelse af alle gældende sikkerhedsstandarder. Dette engagement i kvalitet og sikkerhed har gjort Datamarked.dk til et populært valg blandt både private og erhvervskunder, der søger pålidelige og prisvenlige bærbare computere og tilbehør.

Datamarkeds bidrag til en mere bæredygtig fremtid

Et centralt fokusområde for Datamarked.dk er deres bidrag til en mere bæredygtig fremtid. I en tid, hvor IT-udstyr ofte udskiftes unødigt, tilbyder Datamarked.dk en løsning, der forlænger levetiden af disse produkter. 

Virksomheden specialiserer sig i at opkøbe brugt IT-udstyr fra store danske og europæiske virksomheder, genbruger 90% af indmaden i disse produkter, og istandsætter de resterende 10% for genbrug. Denne tilgang bidrager ikke kun til at reducere miljøbelastningen forbundet med produktionen af nyt IT-udstyr, men også til at fremme en cirkulær økonomi, hvor produkter genbruges og beholdes i brug i længere tid.

Datamarked.dk er mere end bare en forhandler af brugt elektronik; de er en fortaler for en mere bæredygtig forbrugskultur. Ved at købe genbrugt IT-udstyr, kan kunderne bidrage til at mindske miljøbelastningen, samtidig med at de opnår betydelige besparelser sammenlignet med køb af nye produkter. 

Med attraktive priser på populære produkter som iPhones, iPads, MacBooks og Lenovo, tilbyder Datamarked.dk en overkommelig vej ind i verdenen af høj-kvalitets, genbrugt elektronik.

Datamarked.dk's kombination af bredt produktsortiment, engagement i bæredygtighed, og fokus på kundeservice gør dem til en unik og værdifuld ressource for alle, der ønsker at træde ind i den brugte elektroniks verden på en miljøvenlig og økonomisk fordelagtig måde.

Send til en kollega

0.031