23948sdkhjf

Deltag når Kapow afholder stor ophørsauktion online

I en verden, der konstant udvikler sig inden for teknologi og industri, er adgangen til avanceret udstyr afgørende. For mange virksomheder kan det være udfordrende at finde kvalitetsmaskiner til overkommelige priser.

Heldigvis er der en løsning i form af en ophørsauktion på S. H. Værktøjsmaskiner, hvor virksomheder kan erhverve sig avancerede maskiner til markant nedsatte priser. Kapow, et førende firma indenfor maskinauktioner, vil være vært for denne spændende ophørsauktion fra d. 20/11/2023, hvor et stort udvalg af maskiner vil blive solgt til de bedste budgivere.

Kvalitetsmaskiner til lave priser

Ophørsauktionen er over S. H. værktøjsmaskiner. Denne ophørsauktion på værktøjsmaskiner er en unik mulighed for virksomheder og iværksættere, at skaffe sig avancerede maskiner uden at sprænge budgettet. Kapow har specialiseret sig i at organisere sådanne auktioner, hvor de bedste maskiner fra diverse industrier bliver gjort tilgængelige for interesserede købere. Uanset om du er på udkig efter produktionsudstyr, CNC-maskiner, eller andre højteknologiske apparater, er ophørsauktionen en mulighed for at få kvalitet til en brøkdel af prisen.

En unik chance for virksomheder og iværksættere

Kapow's ophørsauktion på maskiner repræsenterer en unik chance for virksomheder og iværksættere til at opgradere deres produktionsfaciliteter og få adgang til avanceret teknologi til konkurrencedygtige priser. Blandt udvalget på maskiner dækker et bredt spektrum af industrielle behov. Fra præcisionsværktøjer til avancerede robotteknologier - der er noget for enhver virksomhed.

Generelt om eventet: Ophørsauktionen vil være over S. H. Værktøjsmaskiner og foregå online. Auktionen starter d. 20/11/2023 slutter søndag d. 3/12 fra kl. 16.00. Udvalget vil blandt andet inkludere industrimaskiner, værkstedmaskiner, værktøj, inventar og andet udstyr. Der vil løbende blive tilføjet maskiner, frem til gennemsynsdagen d. 03/12, hvor auktionen ophører.

Gennemsynsdag Der vil fredag d. 1/12 kl. 14-18.00 afholdes gennemsyn af de solgte maskiner, som vil foregå på følgende adresse: Klokkestøbervej 15, 9490 Pandrup. Her vil det være muligt at forsyne sig med lidt kolde drikkevarer og en pølse. Det vil ikke være muligt at se maskinerne før gennemsynsdagen d. 01/12.

Har du ikke mulighed for at deltage på gennemsynsdagen, så er der en løsning. Kapow sørger nemlig for at bringe deres online salg af maskiner til dig, med detaljerede billeder og beskrivelser af produkterne. Helt ligesom hvis du var der selv!

Afhentning

Alle maskiner SKAL afhentes fra d. 05 - 07/12 fra kl. 08.00 - 19.00 på samme adresse som gennemsyn. Alt vil blive udleveret som det er anvist på billederne. Man står selv for nedpakning, af de købte varer ved afhentning. Reklamationsretten frafalder efter sidste afhentningsdato eller efter underskrevet udleveringsbekræftelse.

Deltag i Kapows online auktion over S. H. Værktøjsmaskiner og gør en god investering i din virksomheds fremtidige succes og effektivitet.

Send til en kollega

0.031