23948sdkhjf

Spar penge når Kapow afholder stor ophørsauktion over S. H. værktøjsmaskiner

I den moderne verden er teknologisk fremskridt afgørende for enhver virksomheds succes, især når det kommer til produktionsindustrien. Investering i højkvalitets værktøjsmaskiner er ikke kun en nødvendighed, men også nøglen til at forblive konkurrencedygtig på markedet.

Heldigvis er der en unik mulighed for at erhverve topkvalitet til overkommelige priser, når Kapow afholder online ophørsauktion på S. H. værktøjsmaskiner fra d. 20/11/2023. Denne auktion giver virksomhedsejere og iværksættere en enestående mulighed for at udvide deres produktionskapacitet uden at sprænge budgettet.

Deltag i Kapows maskinauktion og udvid din kapacitet

Ophørsauktionen S. H. Værktøjsmaskiner repræsenterer en enestående mulighed for enhver, der er på udkig efter kvalitetsudstyr til deres virksomhed. Ved at deltage i denne auktion får køberne adgang til et bredt udvalg af værktøjsmaskiner, der spænder fra CNC-maskiner til præcisionsværktøjer og meget mere. Disse maskiner er ikke kun af højeste kvalitet, men også tilgængelige til priser, der passer til enhver budgetstørrelse.

Kapow.eu: skaber muligheder for vækst

Kapow.eu er kendt for at arrangere professionelle og pålidelige maskinauktioner, og deres kommende begivenhed fra d. 20/11/2023 er ingen undtagelse. Virksomhedsejere og beslutningstagere kan byde på et bredt udvalg af avancerede maskiner fra førende producenter, hvilket giver dem mulighed for at optimere deres produktionsprocesser og øge effektiviteten.

Generelt om eventet: Ophørsauktionen vil være over S. H. Værktøjsmaskiner og foregå online. Auktionen starter d. 20/11/2023 slutter søndag d. 3/12 fra kl. 16.00. Udvalget vil blandt andet inkludere industrimaskiner, værkstedmaskiner, værktøj, inventar og udstyr. Der vil løbende blive tilføjet maskiner, frem til gennemsynsdagen d. 03/12, hvor auktionen ophører.

Gennemsynsdag Der vil fredag d. 1/12 kl. 14-18.00 afholdes gennemsyn af de solgte maskiner, som vil foregå på følgende adresse: Klokkestøbervej 15, 9490 Pandrup. Her vil det være muligt at forsyne sig med lidt kolde drikkevarer og en pølse. Det vil ikke være muligt at se maskinerne før gennemsynsdagen d. 01/12.

Har du ikke mulighed for at deltage i på gennemsynsdagen? Så er der en løsning. Kapow sørger nemlig for at bringe deres online salg af maskiner til dig, med detaljerede billeder og beskrivelser af produkterne. Helt ligesom hvis du var der selv!

Afhentning

Alle maskiner SKAL afhentes fra d. 05 - 07/12 fra kl. 08.00 - 19.00 på samme adresse som gennemsyn. Alt vil blive udleveret som det er anvist på billederne. Man står selv for nedpakning, af de købte varer ved afhentning. Reklamationsretten frafalder efter sidste afhentningsdato eller efter underskrevet udleveringsbekræftelse.

Skal du sælge ud?

Ønsker du ikke at købe nyt udstyr, men vil du i stedet afvikle dit landbrug eller din virksomhed? Så kontakt Kapow i dag og lad dem håndtere alt det praktiske. Virksomheden har mere end 30 års erfaring med ophørsauktioner på landbrugs- industri og værktøjsmaskiner. Der vil altid være en fast kontaktperson tilknyttet på alle auktioner. Dertil bliver hver eneste maskine selvfølgelig testet, inden den bliver sat til salg, så kvaliteten altid er i orden. Gå ind på Kapow.eu i dag og bliv klogere på alle deres auktioner.

Vær med når Kapow afholder ophørsauktion på S. H. værktøjsmaskiner fra d. 20/11/2023 og byg fremtiden for din virksomhed med kvalitet og fornuftige priser som fundament.

Send til en kollega

0.032