23948sdkhjf

KD Handel - Din skrothandler i Nordjylland

I Nordjylland har KD Handel markeret sig som en af de førende skrothandlere med en imponerende vifte af services og fokus på miljøansvar.

Skrot er mere end blot affald. Det er en ressource, der kan genanvendes til gavn for både miljøet og din økonomi. KD Handel er det helt naturlige valg, når det handler om handel med skrot i Nordjylland.

Køb, salg og afhentning af jern i Nordjylland: Nemt og effektivt

At håndtere jernskrot kan være besværligt og tidskrævende, især hvis du ikke har det rette udstyr og den rette ekspertise. Det er her, at KD Handel træder ind for at gøre dit liv lettere. 

Vores virksomhed er specialiseret i afhentning og salg af jern i Nordjylland. Uanset om du er en virksomhed eller en privatperson, tilbyder vi en bekvem og effektiv måde at slippe af med dit jernskrot, hvor du samtidigt kan tjene penge på det. 

Herunder kan du få et overblik over de typer af metal- og jernskrot, som vi opkøber: 

  • Alle former for jernskrot og jernspåne
  • Aluminium
  • Messing
  • Bronze/Rødgods
  • Rustfrit stål
  • Bly
  • Zink
  • Tin
  • Metalspåner

Hos KD Handel er vi selvfølgelig også klar over, at jern og metal kommer i mange forskellige størrelser. Derfor tilbyder vi også at komme og afhente dit jern- og metalskrot. Afhentningerne udføres af chauffører med over 30 års erfaring, så du kan være sikker på, at det hele kører som smurt. 

Vores erfarne team er udstyret med de nødvendige ressourcer til at håndtere både små og store mængder jernskrot. Vi sørger for en gnidningsløs afhentningsproces, og vi garanterer konkurrencedygtige priser for dit jernskrot. Ved at samarbejde med KD Handel kan du være sikker på, at dit jernskrot bliver behandlet ansvarligt og bæredygtigt.

Fokus på Miljøet: Genanvendelse for en bæredygtig fremtid

Vi lever i en tid, hvor bæredygtighed og miljøansvar er afgørende. Hos KD Handel er vi dedikerede til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved at fremme genanvendelse og reducering af affald. Når du vælger os som din skrothandler i Nordjylland, deltager du aktivt i dette miljøvenlige initiativ.

Her hos KD Handel er vi ISO-certificerede, hvilket er din garanti for miljøvenlig og forsvarlig håndtering af dit skrot. Et ISO-certifikat er en formel anerkendelse eller bekræftelse udstedt af en certificeringsorganisme, der bekræfter, at en virksomhed overholder internationale standarder fastlagt af Den Internationale Standardiseringsorganisation (ISO). 

Vi sørger for, at alt det skrot, som vi håndterer, gennemgår en omhyggelig sorterings- og genanvendelsesproces. Derigennem sikrer vi en forsvarlig nedbrydning og genvinding af materialerne i overensstemmelse med ISO 14001, som netop har til formål at mindske miljøbelastningen.  

Ved at støtte KD Handel støtter du også vores fælles mål om at beskytte miljøet og bevare Nordjyllands skønhed. 

Et bredt udvalg af services: Mere end bare skrot

KD Handel tilbyder mere end blot afhentning og salg af jern i Nordjylland. Vores serviceportefølje omfatter også nedbrydning, opkøb og skrotning af biler og traktorer samt gratis lån af containere. 

Hos KD Handel kan vi håndtere skrot fra forskellige industrier. Uanset om du har brug for at rydde en byggeplads, nedrive en struktur eller nedskære et fabriksanlæg, er vores team klar til at hjælpe. 

Vi sætter en stor ære i at imødekomme alles behov og løse forskelligartede udfordringer inden for skrot og affaldshåndtering. KD-Handel er din alt-i-en løsning, når det kommer til håndtering af dit skrot, og vi besidder ekspertisen til at udføre opgaverne effektivt og pålideligt.  

Send til en kollega

0.062