23948sdkhjf

Den bedste stige til dit behov

Står du også og mangler den rigtige stige? Stiger kan du bruge til stort set alting. Uanset om du skal nå kagedåsen på toppen af reolen, om du skal have en trappestige, til når du skal male de øverste lister, eller måske skal have dig en hejsestige til dit byggeprojekt, så kan du få hjælp til den rette stige. 

Her finder du et bredt udvalg af mange forskellige typer af stiger, så du får valgt netop den type af stige, som passer til dit behov. Hvis du er i tvivl om, hvordan du finder frem til den bedste løsning for dig, så kan du læse med her.

Et bredt udvalg af stiger

Det store udvalg af stiger inkluderer mange forskellige typer. Inden du beslutter dig for, hvilken du vil investere i, skal du være klar over hvor høj sikkerhed, du har brug for. Er stigen én, som du skal bruge på arbejdet, hvor der kan være farlige situationer, er der højere sikkerhedskrav, end hvis det er en stige, som du skal bruge hjemme i dit køkken, når du skal nå de øverste hylder. 

Hvis du skal bære tunge ting på din stige, eller du selv skal løfte den derhen, hvor du skal bruge den, påvirker det, hvilket materiale, som din stige helst skal fremstilles af. Det er træls at skulle bære den tunge stige i lang tid, men omvendt giver den også bedre stabilitet, end en lettere stige.

Materialevalg

Efter valget af materiale til din stige, skal du også være sikker på, at du er klar over, hvordan du vedligeholder stigen. En stige i træ har lang levetid og en lav vægt, og kan modstå både frugt og hårdt brug. En stige af aluminium har ligeledes en lang levetid, og er lidt mere stabil end træstigen. 

Desuden ruster den ikke, og du kan opbevare den udenfor - selv om vinteren. Til sidst kan du også overveje en stige af glasfiber, som ikke leder strøm, ligesom en metalstige kan ske at gøre, og så er de utroligt lette og i meget høj kvalitet.

Få kvalificeret og kyndig vejledning

Det materiale, som er mest optimalt for dig, kan du finde i samarbejde med de dygtige medarbejdere, som har mange års erfaring indenfor stiger. Hvis du er i tvivl om, hvilket materiale, din stigei skal være lavet af, så kan du kontakte dem og få hjælp allerede i dag.

Send til en kollega

0.016