23948sdkhjf

Sådan foregår hovedentreprise

Hvis du står i en situation lige nu, hvor du skal vælge entrepriseform, ved du muligvis, at der er forskellige muligheder at vælge imellem – herunder hovedentreprise. Det kan imidlertid være rart at tilegne sig lidt mere viden om de forskellige muligheder, så du er sikker på, at du ender ud med det bedste valg til lige netop dig og den situation, som du befinder dig i. 

Hvad er forskellen?

Der er tre forskellige kategorier, når det kommer til entreprise – henholdsvis totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise. I førstnævnte er det udelukkende totalentreprenøren, som har det fulde ansvar for projektet hele vejen igennem. Ved hovedentreprise er det imidlertid bygherren, der står for den indledende fase af byggeprojektet, mens det er hovedentreprenøren, der står for resten.

Derimod er det kun bygherren, der står for byggeprojektet, når det kommer til fagentreprise. Hvis du ønsker at vide mere om forskellen på de tre områder, kan du med fordel ty til internettet, hvor du kan tilegne dig meget mere viden, som du sandsynligvis kan bruge. 

Hvad står jeg selv for?

Hvis du således ender med at vælge hovedentreprise, vil det være dig selv, som står for den indledende fase af dit eget byggeprojekt. Det vil altså sige, at du har ret meget ansvar selv, idet du selv skal sørge for at finde ud af byggetilladelser og andre godkendelser, der ofte er forbundet med diverse byggeprojekter. Derfor skal du naturligvis kun vælge dette, hvis du selv er klar på at have en del ansvar selv.

Hvis du derimod ikke har særlig stor erfaring på området – eller blot ønsker at have så lidt indflydelse som muligt – er det måske ikke dette, du skal vælge. Her kan det være en idé eventuelt at kigge på totalentreprise i stedet, hvor tingene derimod bliver ordnet for dig. 

Har du spørgsmål?

Måske du selv er i tvivl om, hvad der er det rette for dig? Det kan være svært selv at vurdere, hvad du kan ordne på egen hånd, hvorfor det somme tider kan være rart med noget rådgivning af nogle, som ved, hvad de snakker om – og som altså har erfaring på området. Målet er naturligvis, at du ender med et færdigt resultat, som du er helt tilfreds med.

Alle forventninger skal indfris, og det kan derfor være rart at snakke med en medarbejder om, hvad der matcher dine behov bedst. På websiden finder du et telefonnummer og en e-mail, som du er meget velkommen til at benytte.

Send til en kollega

0.036