23948sdkhjf

Tømrerfirmaet Vestergaard - Din lokale blikkenslager i Thisted, Thy og Mors

Blikarbejde er en af vores specialer hos Tømrerfirmaet Vestergaard! Vores dygtige blikkenslagere er med til at sætte prikken over i'et på dit byggeprojekt ved at levere skræddersyede inddækninger, tagrender og nedløbsrør, der passer perfekt til dit byggeri.

Uanset om du skal have renoveret taget, få sat et nyt badeværelse eller køkken op, eller ønsker at friske facaden op, kan vores blikkenslagere fuldende projektet med inddækninger, afløbssystemer, tagrender, nedløbsrør og facadebeklædning, der gør din bolig helt unik.

Vores blikkenslagere står klar til at hjælpe dig med enhver arbejdsopgave i dit byggeri, og de kan også tage sig af traditionelle blikkenslageropgaver. Uanset om du har brug for at få repareret inddækningen på taget, udskiftet tagrenderne eller ønsker en flot og spændende blikbeklædning på gavlen, facaden eller taget, er du velkommen til at kontakte os.

Blikkenslager i Thisted, Thy og Mors

Som blikkenslager med base i Thisted dækker vi hele Thy og Mors, og vi forlader ikke dit byggeprojekt, før du er tilfreds med arbejdet. Vi er stolte af at være din lokale blikkenslager i Nordvestjylland.

Vores blikkenslagere arbejder med forskellige materialer, så du kan få præcis det udseende, du ønsker. Vi kan udføre blikarbejde i cortenstål, zink, aluminium, kobber og galvaniseret stål. Dette giver dig et bredt spektrum af farver og finish at vælge imellem.

Cortenstål er utroligt populært, da det giver en gylden, rusten look, der skaber et patineret og rustikt udtryk fra starten og holder farven i mange år fremover. Det er perfekt til både renoveringsopgaver og nybyggeri.

Zink giver et gråt, mat look på blikarbejdet, ligesom galvaniseret stål, der bevarer samme farve og glans i mange år. Aluminium og ubehandlet stål giver derimod en mere skinnende, metallisk finish, der lyser op og tiltrækker opmærksomhed.

Kobber er det eksklusive valg, der kendes fra kirker, slotte og herskabsvillaer. Det starter med at være blankt og skinnende i den velkendte kobberfarve, men over tid oxiderer og danner ir overfladen, så kobberet får en grønlig, mere mat overflade.

Afhængigt af farvevalget på resten af din bolig og den ønskede effekt kan vores blikkenslagere nemt give din bolig et unikt præg vedat vælge det rette materiale til blikarbejdet.

Vores dygtige blikkenslagere kan også udføre indendørs blikarbejde. Selvom du oftest ser vores blikkenslagere udendørs i Thy og omegn, kan de også klare mange opgaver indendørs.

De kan skræddersy samlinger af afløb, skabe spændende metalinteriører til din bolig og sætte beskyttede metalkanter på f.eks. køkkenøen. Derudover kan de håndbygge skræddersyede afdækninger på steder, hvor det er svært at finde en pæn løsning med andre materialer.

Uanset hvilken form for blikarbejde du har brug for, kan du altid henvende dig til Tømrerfirmaet Vestergaard i Thisted. Vi er specialister inden for blikarbejde og har erfaring med en bred vifte af opgaver.

Tilbud på blikarbejde i Thisted, Thy eller Mors

Hvis du ønsker et tilbud fra din lokale blikkenslager i Thisted, Thy og Mors, kommer vi typisk ud og ser på opgaven, før vi giver dig en pris. Dette giver os mulighed for at rådgive dig og diskutere dine forventninger og drømme for det færdige resultat. Så tøv ikke med at kontakte os i dag og få et uforpligtende tilbud fra vores blikkenslagere i Thisted.

Du kan kontakte os på telefon: 9793 7385, sende os en mail på post@toemrerv.dk samt finde rutevejledning til firmaet.

Husk, at udover blikarbejde kan vi også hjælpe dig med mureropgaver i og omkring Thisted, maleropgaver i Thisted samt snedker- og blikkenslageropgaver. Vi er et alsidigt tømrerfirma i Thisted, der kan dække alle dine bygge- og renoveringsbehov.

Send til en kollega

0.033