23948sdkhjf

Disse brilletrends hitter i 2021

Har du sat brillejagten ind? Så kan du med fordel læse videre på denne artikel. I 2021 finder du flere forskellige dominerende brilletrends, som er værd at vide noget om, inden du besøger optikeren efter dit nyeste par briller.

Brillen med blikfang
Måske du kan genkalde gamle familiefotos i din hukommelse, hvor det store og mørke brillestel var et absolut must? Ofte sker det, at nutidens mode lader sig inspirere af gamle årtier, og i forbindelse med brillemoden i 2021 er 60’erne et af de store stilikoner.

I dag vrimler det med blikfangede briller i bybilledet, eftersom flere og flere vil have en brille, der bliver lagt mærke til. 60’er stilen er i dag videreudviklet til et hav af modeller, men fælles for dem er, at de ikke er til at overse. Ofte er de udviklet i sort eller brun stel, der er udformet i en retro model. 

Brillen med elegance
Modsat den markante brille findes der ligeledes en anden brilletrend i 2021, der vægter et helt modsat look. De seneste år er transparente brillestel til både briller og solbriller steget i popularitet. Disse giver et elegant og tidsløst look, der samtidig ikke bryder med et skandinavisk udseende.

Sideløbende med den transparente brille finder forbrugeren ligeledes et væld af moderne briller, der er udformet med simpelt, elegant og småt stel. Her kommer begrebet less is more virkelig til udtryk, hvilket mange forbrugere bliver tiltrukket af.

Brillen med personlighed 
Når emnet omhandler brilletrends, vil der naturligvis være en retningsviser, der altid går igen. Det er personlighed. Selvom brillemoden hele tiden udvikler sig, bør brillerne passe til lige netop din personlighed, eftersom det er dem, du bliver gladest for. Det kan dog være svært som forbruger altid at vide, hvilket stel der matcher personligheden bedst.

Det er netop her, at optikeren i brilleforretning kommer på sin prøve. Som kunde er det fordelagtigt for dig, hvis du opsøger en optiker, der er gode til at guide dig mod et brillestel og brilleglas, der dækker din personlighed og behov bedst muligt.

Her kan du med fordel besøge optiker Ganer og Robenhagen i Aalborg, som altid står klar med kompetent vejledning, der sikrer den bedste brille for dig.

Send til en kollega

0.031