23948sdkhjf

Vindueshængsler og -beslag til alle slags vinduer

Ved installation af nye vinduer, er der utallige parametre, kunden overvejer før købet. Ud over størrelse og placering, skal vinduet have den rette energiklasse og funktion.

Når det nymonterede vindue er på plads, skal udseende, funktion og sikkerhed være i top.

Derfor er vindueshængsler og -beslag en “dark horse”, der ikke skal undervurderes. Detaljen gør udslaget, når købsbeslutningen træffes. Det er hér, vinduet står sin prøve - lever det op til alle krav og ønsker for funktion, udseende og sikkerhed?

Prikken over i’et med rette vindueshængsler

Både arkitektonisk og indretningsmæssigt har vinduet en stor rolle i hjemmet. Hvis din kunde bor i en lejlighed på Christianshavn med sprossede vinduer og en indretningsstil, der kærligt holder fast i det oprindelige udtryk, skal vindueshængslerne være medspiller i det færdige udtryk. Det samme princip gælder, hvis indretningsstilen er mere minimalistisk. 

Forbrugeren ønsker en løsning, der passer til omgivelserne. Derfor har IPA Beslag et bredt sortiment, der lever op til firmaets renomme og ambition om at være forhandlernes naturlige førstevalg: Kvalitet og finish skal være i top, og udvalget skal afspejle de krav og ønsker, både fagfolk og forbrugere vægter. 

Få styr på sikkerheden med vinduesbeslag

Vi låser døren og lukker vinduerne, når hjemmet forlades. Sådan sikrer vi vores hjem. Hvis vinduet er monteret med et egnet beslag, højnes sikkerheden markant. Vinduesbeslag til sikring af vinduer bør indgå som en naturlig del af “nye-vinduer-pakken”. 

Uanset om kunden har brug for at sikre sig mod indbrud, eller har små børn, der skal passes på, findes et væld af sikkerhedsløsninger fra IPA Beslag. Fra sikringsbeslag til vinduesbremser og greb, findes løsningen i det store sortiment. 

Forhandlerens råd og vejledning er vigtig for kunden

Kunderne vil have et bredt udvalg, så de træffer den rette købsbeslutning i første hug. Med produkter fra IPA Beslag, er forhandleren sikker på at præsentere det bedste, både hvad angår pris, kvalitet og udvalg. 

Valget af vindueshængsler- og beslag træffes ud fra en række overvejelser: Hvilken type af vindue skal delen bruges til? Hvilket materiale/finish til vinduesbeslag eller vindueshængsel er bedst? Hvordan er lukkemekanismen? Uanset svaret, findes det i IPA Beslags sortiment.  

Mange valgmuligheder i topkvalitet og udseende

Forbrugeren vil ofte efterspørge dele som “guld vindueshængsler” eller “sølv beslag”, eller klassisk sort / hvid. Stål, messing og forskellige typer lakering er derfor altid med i brede udvalg af vindueshængsler og vinduesbeslag fra IPA Beslag. 

Det bedst egnede produkt afhænger af vinduets placering, vægt og type. Stål og messing er begge fortrinlige, holdbare materialer, der er oplagte til netop vindueshængsler. Hos IPA Beslag findes et overraskende stort sortiment af vindueshængsler i stål med fast messing tap, samt diverse andre typer af hængsler til vinduer, der beviser at den ypperste kvalitet ikke behøver at være dyr.

Send til en kollega

0.016