23948sdkhjf

Visualisering og konstruktion af din idé

Ved projektudvikling er det nyttigt at få indblik i projektets dimensioner gennem tegning og konstruktion i 3D.

Konverter materiale til 3D
Selvom du som ingeniør eller konstruktør forstår tegninger eller skitser i 2D, er det at langt fra sikkert at dine kunder, sælgere og leverandører finder det lige så nemt at forstå. I kommunikationen af konstruktionsidéer kan det derfor foretrækkes at visualisere disse idéer gennem modeller eller animationer i 3D frem for tekniske tegninger 2D. 

Med højteknologiske CAD programmer er det muligt at udforme tekniske tegninger, som er let forståelige. Ligeledes sikres du en hurtig design- og produktionsproces med nøjagtige tegninger til simulering og visualisering af dit projekt. 

Eliminering af fejl giver store besparelser 
3D design rummer mange fordele, da visualiseringer af projektet forbedres, samt tegninger nemt og automatisk kan opdateres.  

Ved mindre eller større komplicerede projekter kan 3D modulering være behjælpelig med identificering og eliminering af mulige problemer eller fejl. Desto tidligere i konstruktionsprocessen disse fejl og problemer opdages, desto billigere bliver disse at løse. 

Gennem indsigtsfulde analyser i 3D programmer kan der laves hurtige og præcise beregninger, som i højeste grad nedbringer udviklingstiden og omkostninger i processen. Disse ligger til grund for projektets videre udviklingsforløb, så du som kunde, er sikret en optimal og omkostningseffektiv løsning. 

Tegning og konstruktion i 3D
Hos Scangineering har de mange års erfaring og know-how i at gøre kunders idéer til virkelighed. De hjælper med alt fra idégenerering, udarbejdning af design til udførsel af projektet. Ved brug af markedets bedste programmer udformer de tegning og konstruktion i 3D og står gerne for konstruktion og eventuelt produktion inden for et væld af løsninger i materialer som stål, rustfrit stål og aluminium.  

De udvikler løsninger efter kundens behov og tilbyder et forløb, hvor de samler  hele projektet under ét tag.

Send til en kollega

0.048