23948sdkhjf

Gode råd til dig der skal starte en håndværksvirksomhed

Mange danskere går rundt med en lille iværksætterdrøm i maven. Det kan være mange ting, man drømmer om at starte. Måske er det en innovativ PR-virksomhed? Et nyt og smart tøjmærke?

Dette indhold er sponsoreret.

Det kan også være, at du går og drømmer om at opstarte en håndværksvirksomhed? Der er en del alsidige opgaver der kan udføres i håndværksbranchen, så der er mange muligheder for at få netop din ekspertise frem i lyset. Men det er ikke så simpelt at starte et nyt firma, som man skulle tro. Der er mange praktiske ting  der skal på plads først. Det handler ikke blot om at finde på et catchy navn og oprette CVR-nummer - vi har derfor lavet en liste med gode råd til dig, der er i gang med at opstarte en ny håndværksvirksomhed. 

Brug Servicestyring til at leje nødvendige maskiner
Hvis du er et mindre firma, er der en chance for, at du støder på store arbejdsopgaver hvor du ikke selv ligger inde med redskaberne til at udføre dem. Her er det ganske normalt, at man lejer maskinerne af større firmaer. For at gøre det enkelt for både dig som lejer, og virksomheden som udlejer, anbefales det at man gør brug af Servicestyring. Med Servicestyring får du en simpel platform, med et udlejningsmodul, der hjælper dig med at holde styr på din maskinudlejning. Her er alt samlet ét sted og under kontrol. Læs mere om sagsstyring her

Find på et genkendeligt logo
Som nystartet virksomhed, er det vigtigt, at skille sig ud. Ikke blot på det faglige område, men også på markedsføringen af virksomheden. Det gælder blandt andet en unik, visuel identitet som er genkendelig for dine kunder - og potentielt nye kunder. Med et skarpt logo, kan du komme langt med markedsføringen af virksomheden. Der er mange gode hjemmeside online der kan hjælpe dig med inspiration og produktion. Logoet skal selvfølgelig være på både arbejdstøj, arbejdsbiler og visitkort, så man ikke er i tvivl om, hvem der udfører arbejdsopgaven. 

Hav godt styr på regnskabet
I forbindelse med at starte en virksomhed, følger der også mindre sjove arbejdsopgaver: herunder regnskab. Men at have styr på regnskab i sin virksomhed er alfa omega, for at virksomheden kan løbe rundt. Du skal vide hvad du har at gøre godt med økonomisk, og du skal sørge for, at tingene er bogført ordentligt, så du ikke får problemer med myndighederne. Det ville være ærgerligt, hvis det var det, der satte en stopper for din drøm som nyudklækket virksomhedsejer.

Send til en kollega

0.078