23948sdkhjf

Sådan vælger du industrilamper til din industrihal

Belysning er meget vigtigt for et godt arbejdsmiljø.

Dette er både på kontoret, men også hvis du har en virksomhed, hvor du råder over en industrihal, som skal have den rigtige belysning. Dette er især vigtigt, hvis industrihallen fungerer som produktionshal, hvor de ansatte befinder sig i mange timer ad gangen, og derfor skal have optimal belysning, både for deres sikkerhed, men også for at sikre arbejdet bliver gjort bedst muligt med chance for at spotte mulige fejl på produktionsvarerne.

Overvej energiforbruget
En stor industrihal kræver ofte en del lamper for at opnå den optimale belysning. For ikke at ende ud i alt for dyre elregninger efter du har taget dine nye industrilamper i brug, kan du med stor fordel træffe beslutningen om, hvilke industrilamper du bør købe, med udgangspunkt i hvor meget strøm, de forskellige lamper bruger. Dette kan spare dig mange penge i det lange løb, og du behøves ikke nødvendigvis gå på kompromis med kvaliteten.

Afprøv lampens lys
Når du køber lamper til en hel industrihal, kræver det ofte et stort antal for kunne belyse det store areal. Dette vil naturligvis være en stor udgift at dække. For at undgå et fejlkøb kan du derfor overveje at starte med at købe et par stykker af den ønskede lampe og afprøve lampens lys i din industrihal.

Du kan også spørge de ansatte til råds om deres vurdering og bedømmelse med henblik på at sikre det bedste lys til deres arbejde. Hvis det viser sig, du har udvalgt en lampe med et godt lys, kan du bestille de resterende lamper, som du mangler.

Nem montering
De færreste ønsker en alt for omfattende og besværlig samlefase og montering af lamper, og for nogle er en nem og hurtig montering af de nye industrilamper et væsentligt succeskriterie. Ved at sikre en nem montering sparer du både dig selv tid, hvis du selv vælger at sætte lamperne op, men også hvis du vælger at betale en anden for montering. Ved at spare penge på montering kan du vælge at bruge disse penge på ekstra god kvalitet for dine lamper. Hvad angår kvaliteten, er dette også ofte et sted, man ikke bør gå alt for meget på kompromis. Især fordi lamperne sandsynligvis skal holde i mange år, og ikke skal udskiftes inden for nær fremtid. Kvalitet kan dog være mange ting, og du kan gøre op med dig selv, hvad du prioriterer højest.

Send til en kollega

0.031