23948sdkhjf

Vælg et BusinessFirst-abonnement til din virksomhed

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Leder du efter et mobilabonnement til din virksomhed og dine medarbejdere, der giver større frihed til at rejse, og holder styr på alle indkommende opkald? Så er BusinessFirst måske løsningen for jer. Du kan her på siden læse om nogle af fordelene ved BusinessFirst.

Få omstilling og hovednummer uden at betale mere

Har du kunder, der ringer og skal have hjælp? Så er Call Management heldigvis inkluderet i BusinessFirst. Call Management administrerer de indkommende opkald. På den måde mister du aldrig et opkald fra en kunde, og du kan med tastevalg eller omstilling sørge for alle ender hos lige præcis den medarbejder, der kan hjælpe dem. Du kan desuden opsætte et hovednummer, så kunderne kun skal holde styr på ét telefonnummer og altid ved, hvor de skal ringe, hvis de har brug for hjælp.

Dette vil ikke kun gøre jeres kunder glade, det vil også få jeres virksomhed til at fremstå mere professionel og kundeorienteret.

Oplev rejsefrihed i over 100 lande

Inkluderer arbejdet en masse rejsetid i udlandet for dine medarbejdere eller er det bare meget rart ikke at skulle have to telefoner med på ferie? Så giver BusinessFirst masser af roaming i udlandet, så jeres brug af mobiltelefonen i udlandet fungerer lige så smooth som herhjemme. Faktisk er Telenor Erhverv den udbyder, der tilbyder roaming i flest lande.

Din virksomhed er selvskrevet 5G-netværket

5G er fremtidens netværk, som giver virksomheder mere frihed og fleksibilitet. Med BusinessFirst bliver din virksomhed automatisk tilkoblet 5G-netværket, så længe du befinder i et område, hvor det er tilgængeligt og din mobil kan tage 5G.

Hør mere hos Telenor Erhverv

I nogle abonnementer er også opkald til udlandet inkluderet samt ekstra simkort til data.

Er du blevet nysgerrig på det smarte mobilabonnement BusinessFirst, og hvordan det kan effektivisere din virksomhed? Så tag en uforpligtende snak med Telenor Erhverv, og lad dem hjælpe dig med at finde den rette løsning, eller find et godt tilbud på en ny mobiltelefon og bestil det direkte på hjemmesiden.

Send til en kollega

0.062