23948sdkhjf

Hvordan vælger du den rigtige arbejdsjakke til dit job?

En god arbejdsjakke kan være med til at gøre arbejdslivet endnu bedre. Ja, i visse brancher er en professionel og certificeret arbejdsjakke ligefrem et krav. Læs med her og find den helt rigtige jakke til netop dit job.

Din arbejdsbeklædning er bestemt ikke ubetydelig. Den har ikke bare en indvirkning på, hvor godt du performer på jobbet, men kan også have en betydning for sikkerheden. Derfor er det altså alfa og omega at få den rigtige jakke hjem i skabet, så du kan iklæde dig den inden arbejdet.  

Hvad er arbejdsjakkens vigtigste funktioner?

Arbejdsjakken har ikke bare én, men flere funktioner. Fx er det en stor fordel at have en fleksibel arbejdsjakke til arbejdet, så du kan bevæge dig frit og komfortabelt. Det gør det nemmere at udføre arbejdet effektivt og godt, så resultatet bliver af høj kvalitet.

Du kan finde fleksible arbejdsjakker til mange forskellige erhverv hos Engelbert Strauss. Brandet tilbyder alt fra arbejdstøj til sko og værktøj, så du kan finde det nødvendige i det alsidige udvalg. Du kan garanteret også finde en passende arbejdsjakke til netop dit job, den sikkerhed det kræver, og de vejrforhold det udføres under.

Fleksibel, sikker og vejrbestandig jakke

Udover at give dig god fleksibilitet er sikkerhed og vejrbestandighed nemlig også nogle af de funktioner, den ideelle arbejdsjakke bør besidde. I mange erhverv er det helt nødvendigt at tage højde for sikkerheden i alle aspekter - også din påklædning - og hvis du arbejder udendørs, må vejret selvfølgelig også tages i betragtning. På den måde beskytter din jakke mod den kolde vinter såvel som den silende regn.

Tjek om din jakke skal være certificeret

Når du skal finde den helt rigtige arbejdsjakke, er ét af de væsentlige steps at undersøge, om den skal være med eller uden certificering. Det afhænger først og fremmest af dit erhverv, og hvilke sikkerhedskrav der er til dit job. Med en certificeret jakke fremgår det, at de gældende sikkerhedskrav er opfyldt.

Eksempelvis kan der være særlige krav til sikkerhed på byggepladsen, og ikke mindst i forbindelse med svejsearbejde. Men også arbejde i den kemiske industri såvel som vejarbejde kræver bestemte sikkerhedsforanstaltninger. Her udsættes man nemlig for risikable påvirkninger. Af samme grund skal arbejdsjakken sandsynligvis certificeres.

Perform bedre med den rette jakke

Som nævnt gør den rette jakke dig bedre i stand til at performe godt på jobbet - samtidig med at du er sikker og kan modstå vejret. Det handler bare om at finde det helt rigtige match, så jakken passer til lige netop dit formål.  Alt afhængigt af dit job vil det nemlig være forskelligt, om en arbejdsjakke af termo, fleece eller fiberpels eksempelvis er det helt rigtige for dig.

For at sikre dig, at du får fingrene i det helt rigtige, kan det være godt at finde nogle tips og tricks online. Arbejder du med byggeri, kan du eksempelvis finde tips til tøj til bygningsarbejdet, så du kan blive klogere på, hvordan den perfekte jakke for dig ser ud.

Send til en kollega

0.031