23948sdkhjf

Sådan får du de flotteste bede i haven

Der er mange, der drømmer om, at deres have bliver til en skøn og grøn oase.

Det skal være det sted, hvor man kan trække sig tilbage efter en lang dag og blot nyde den friske luft. Det er nemlig den, der giver masser af energi og dermed også motivation til igen at gribe de strabadser, som hverdagen til tider byder på.

Få mere ud af din have
Haven er desuden et stort aktiv især i sommermånederne, hvor der er mange, der holder af at flytte store dele af deres hverdag ud i det fri. Derfor er det også så vigtigt, at man skaber sig en have, der er smuk at se på, men som samtidig er både funktionelt og let at vedligeholde.

Find gode løsninger på velholdte bede
Og det er netop derfor, at du måske søger nogle gode løsninger på dine bede. Disse kan nemlig kræve meget arbejde ikke blot i forhold til at holde dem fri fra ukrudt, men også når det kommer til de skarpe kanter og de fliser, som bruges til at ramme de smukke blomster ind.

Brug metalkanter og stenmel
Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så bør du især tage et kig på metalkanter og stenmel.

Knivskarpe kanter mellem bede og den resterende have
Metalkanter kan være din store redning, når du gerne vil sikre knivskapre kanter på dine bede. Disse kan nemlig sørge for at der kommer et flot skel mellem for eksempel bed og græsplæne eller måske terrasse, og det er noget, der for alvor er med til at skabe et smukt, stilrent og ikke mindst moderne look. De flotte stålkanter vil således også bidrage til det samlede indtryk af din have, som generelt vil komme til at se meget mere velholdt ud.

Skab stenhårde kanter mellem fliserne med stenmel
Derudover bør du tage et kig på de mange gode egenskaber ved stenmel. Her er der tale om små sten, der fejes ned mellem fliserne som for eksempel også kan danne kant om dine blomsterbede. Den valgte stenmel, som kan fås i forskellige farver, kommer efter en tid til at blive stenhård og dermed agere som en fuge, som det er svært for ukrudt at trænge op i gennem. Det giver også et altid flot og velplejet udtryk. Og heldigvis kan du finde det online til en god pris lige her.

Send til en kollega

0.049