23948sdkhjf

Derfor skal du købe en brugt bil

Er du på udkig efter en ny bil, har du sikker spurgt dig selv, om du skal købe en brugt eller en helt ny bil.

Der er fordele ved begge to, hvor alt fra økonomi og behov spiller ind. I denne artikel vil vi dog fokusere på nogle af fordelene ved at købe en brugt bil.

Økonomien
En af de største fortalere for at vælge en brugt bil frem for en ny er økonomien. Det er næsten umuligt at finde en ny bil til 50.000,-, og er budgettet ikke til mere, vil du finde et stort udvalg af brugte biler inden for denne pris. Derudover kan der også følge en masse ekstraudstyr med, som du ikke betaler den samme høje pris for, som hvis bilen var ny.

Tættere på din drømmebil
Hvis du ikke har økonomien til at købe din drømmebil fra ny, er brugtmarkedet en mulighed for at købe en større eller bedre model til færre penge. Du kan derfor få din drømmebil til billigere penge, hvis du køber den brugt. Her skal du selvfølgelig gøre op med dig selv, om din drømmebil gerne må være brugt, eller du skal spare op til en helt ny model.

Behov
Hvis du ikke har de største behov kilometermæssigt, mindsker du værditabet, hvis du køber en brugt bil fremfor en ny. I Danmark falder din bil cirka med 10% hvert år. Køber du derfor en brugt bil til 100.000,-, taber du altså kun 10.000,- frem for 30.000 ved bil til 300.000,-.Så skal du købe bil, er det vigtigt at få klarlagt dine egne behov. På den måde kan du undgå større værditab på din bil, og derved sælge din bil videre med minimalt tab.

Brugte biler til salg
Er du på udkig efter en ‘ny’ brugt bil til salg i Nordjylland, finder du hos MTH Biler et stort udvalg af forskellige brugte biler fra mærker som Toyota og Peugeot. MTH Biler har derudover tilknyttet et værksted, som er autoriserede i Toyota. Du er derfor i gode hænder, hvis du køber din næste bil hos MTH Biler.

Send til en kollega

0.062