23948sdkhjf

Skab en ny stue

Forandring fryder, og det er med god grund.

Savner du noget forandring i dit hjem? Er du træt af at se på det samme igen og igen? Nogle gange kan din trang til fornyelse lige pludselig bare opstå? Den følelse, hvor du bare har lyst til at lave om på det hele og næsten få lyst til at flytte, fordi du er så træt af alt det gamle. Men faktisk kan du sagtens gøre noget ved det. Du kan starte hvor som helst, men du kan for eksempel tage udgangspunkt i din stue og lade det være dit startskud til måske at ændre på hele din bolig.

Ryk rundt
Hvis budgettet er knap, behøver du slet ikke bruge mange penge på fornyelse, nye møbler, maling og så videre. Faktisk kan du skabe en ret stor forandring ved bare at rykke rundt i din stue. Ofte kræver det bare, at du tænker lidt ud af boksen. Hvis tingene altid har stået på samme måde, kan det være svært at finde på en anden løsning. Men lav en tegning over din stu, og find på en ny måde, hvorpå dine møbler kan stå placeret.

Nyt gulv
Hvis ikke du har brug for, at alt bliver lavet om, men blot sidder med en følelse af, at der gerne må ske et eller andet nyt, kunne du eksempelvis skifte dit trægulv ud, hvis du har sådan et. Gå fra et mørkt til et lyst trægulv, eller omvendt. Det vil kunne gøre helt vildt meget for din stues udtryk.

Tænk på detaljerne
Nogle gange handler det også om at se på de små ting. Hvis du går ind og ændrer en masse detaljer, vil det pludselig skabe en forandring i det store billede. Skift dine sofapuder ud med nogle helt nye, tilføj et nyt billede på væggen og skift lampeskærmen ud på din gulvlampe henne i hjørnet.

Send til en kollega

0.039