23948sdkhjf

Undgå forsinkelser på din forretningsrejse

Det kan være utroligt stressende, hvis flyet er forsinket, når man har ting, man skal nå.

Noget af det værste, man kan forestille sig, er at skulle være et bestemt tidspunkt i en given by for at mødes med enten samarbejdspartnere, kolleger eller kunder, og ens fly, tog eller bus er forsinket, og der er intet, man kan gøre. Du vil sikkert gerne undgå denne situation, og her har vi samlet nogle råd, der øger din sandsynlighed for at komme frem til tiden – hver gang.

Tænk over forbindelserne
Det er forskelligt, om det er dig selv, en assistent eller en anden form for kollega, der står for at booke din rejse, når du skal på forretningsrejser og til møder rundt omkring i Danmark eller i udlandet. Derfor er det heller ikke sikkert, at det er dig, der bestemmer, hvilke afgange og sammensætninger der bookes og bestilles.

Det er dog vigtigt at kigge på, hvis du for eksempel skal flyve til Madrid, og der er en mellemlanding i Frankfurt eller Amsterdam som eksempel, at afgangene er med et rimeligt mellemrum mellem hinanden, så der ikke er en risiko for, at du misser dit næste fly.

Det er ekstremt stressende at sidde i et fly og se, at der måske er en smule forsinkelse, og det i værste fald kan resultere i, du ikke når dit næste fly og derfor kommer for sent til dit møde eller din aftale.

Vælg de mest troværdige transportformer
Hvis det ikke er dig, der sidder og bestiller dine rejser, kan du overveje, om du skal sige det videre til den ansvarlige, at du foretrækker et større tidsrum mellem dine fly. Derudover kan du også overveje, om der er nogle mere troværdige former for transport, der ikke lige så ofte er præget af forsinkelser og aflysninger.

Ofte er toge lidt mere tilregnelige, da der ikke er lige så mange faktorer, der spiller ind som i en lufthavn, hvor der er mange mekanismer og funktioner, der skal spille sammen og afhænge af hinanden.

Derfor kan du med fordel vælge at rejse med toge, busser eller lejebiler med chauffør, da det er mere fleksibelt, og du har flere muligheder for at ændre på din rejse, både hvis der skulle opstå noget uforudset, eller hvis dine planer skal ændres.

Hav en god og passende kuffert med dig
En anden vigtig ting, der gør, at du kan komme nemt og hurtigt frem og tilbage mellem dine aftaler og møder, er din oppakning. Hvis du har en god kuffert, der er nem at transportere med dig, kan det hele gå lidt mere glat og hurtigt.

Hvis du ikke kan undgå at skulle tage et fly til din destination, er det et must at have en god kuffert, du kan tage med som håndbagage. Du er meget mere fleksibel og fri, når du kun rejser med håndbagage.

Du kan finde et stort udvalg af gode kufferter til forskellige formål hos Helm.nu.

Send til en kollega

0.031