23948sdkhjf

På sejlerferie med Boataround.com

Sejlerferie kan godt lyde uoverskueligt. Båd, forsikring, sejlbeviser, sikkerhed, havnepladser og meget andet. Det kan være fristende at give op på forhånd og bare booke en plads på flyet til en fjern destination.

Sejlerrejser kan dog give så meget mere, som andre typer af rejser ikke kan. På en sejlerferie kan du selv sætte tempoet, bestemme destinationer, rejse frit fra sted til sted og lægge til, hvor du ønsker. Det er en oplagt mulighed til at se forskellige ting, opleve hvad lande har at byde på og nyde nærvær og øjeblikket. På en sejlerferie kan du komme ned i gear og tæt på naturen. Det er ikke længere nogen hindring ikke at eje en båd. Med bådudlejning hos Boataround.com bliver det nemt og bekvemt. Lej en båd og kom af sted på din drømmerejse med det samme.

Hvad kræver det at leje en båd?
Det kræver næsten ikke mere at leje en båd til ferien, end det gør at benytte en af de mange andre måder at holde ferie på. Du kan vælge at blive kaptajn på eget skib eller hyre en besætning. Vælger du selv at stå for sejladsen, skal du selvfølgelig kunne manøvrere et skib på forsvarlig vis. Nogle destinationer kræver mere erfaring end andre, men uanset skal du kunne styre valgte båd både på hav og ind/ud af havne. Samtidig skal du selvsagt kunne navigere sikkert uanset vejrforhold. Derudover kommer sådanne ting som forsikring og bådlicens. Det er oftest oplysninger, der vil fremgå, hvor du booker din yacht. Hvad der kræves, varierer efter både destination og bådtype.

Der er dog også den lettere løsning - nemlig at hyre en yacht med skipper. Hvis du ikke selv har de fornødne egenskaber indenfor manøvrering eller simpelthen ikke har lyst til ansvaret med at styre båden, kan det være en oplagt mulighed. Du får stadig friheden, mulighederne, men slipper for det hårde arbejde.

Hvordan kommer du i gang?
På Boataround.com kan du vælge imellem mere end 12.000 forskellige yachts alt efter, hvor rejsen går hen. Med destinationer overalt i verden er det kun fantasien og lysten, der sætter grænser. Vil du opleve Kroatiens krystalblå hav eller de varme himmelstrøg på De Caribiske Øer? Mulighederne er uendelige. Alt du skal gøre, er blot at gå ind på hjemmesiden og vælge, hvornår du vil af sted, og hvor turen går hen. Derfra ligger mange forskellige yachts klar til at transportere dig, din familie eller endda også dit kæledyr på en uforglemmelig rejse.

Send til en kollega

0.031