23948sdkhjf

Ejendomsmægler i Aalborg: sådan får du solgt dit hus bedst

Hvis du skal til at i gang med et hussalg, eller hvis du allerede står midt i et, så ved du, at det kan være en skrækkelig, langsommelig proces. Folk slår ikke til, og folk byder under prisen. Det er ikke altid nemt.

Her har vi samlet nogle tips, som kan hjælpe med at få solgt jeres hus hurtigere. Hvis du ikke kan få en øjeblikkelig rådgivning fra ejendomsmægler i Aalborg, kan du starte med disse tips.

Gør huset ekstra præsentabelt
De fleste er nok klar over, at huset skal være nogenlunde ryddeligt og rent, når der er fremvisning af huset. Men der er også andre tips, som kan gøre, at dit hus fremstår mere salgbart og indbydende.

Det allerførste, en potentiel køber ser, er jeres indgang. Sørg for, at der er ekstra rent og snorlige i denne sektion af huset. Jakkerne skal hænge pænt, skoene skal stå lige, og der skal dufte godt.

Sørg også for at tænde en masse lys, når der kommer gæster. Levende lys, lamper - det er lige meget. Lys giver en form for varme, som kun bidrager positivt.

Hvis der er nogle småting, der har irriteret dig på det seneste, vil en potentiel køber også bemærke det. Så fiks det løse håndtag, skift den svage pære ud, puds dét vindue. 

Vælg med omhu...
.. Hvad der må stå fremme, og hvad der ikke må. Hvis I har private papirer og regninger liggende, bør I nok flytte dem væk. Familiebilleder og interesser skal I endelig lade ligge.

Det er vigtigt at finde den perfekte balance mellem personlig og privat. Huset skal være personligt, så køberen kan se, at der bor mennesker der, men de vil ikke vide alt om mennesket. 

Hvis køberen kan se, I har en kæmpe passion for kaffe, gin eller jagt, så lad det blive. Det vil de huske jeres hus for. 

Hav øje for detaljen
Som tidligere pointeret er det vigtigt at skabe den rigtige stemning i jeres (snart solgte) hjem. Hvis I har en brændeovn, så tænd op i den - medmindre der er for varmt selvfølgelig. 

Sørg for at have slået græs. Ryd blade væk fra haven. Hav hynderne fremme i havestolene. Tøm hundeskålen. Fjern kattebakken. 

Og sørg for, at der dufter godt. Hvis I har bagt småkager, inden fremvisningen begynder, vil huset dufte vidunderligt, og så har I småkager til jeres gæster. Hvis ikke disse tips virker, kan I overveje at kontakte en kompetent ejendomsmægler i Nørresundby.

Send til en kollega

0.031