23948sdkhjf

Gør dit soveværelse rarere at være i

Vi bruger alle mange timer på vores soveværelse. Vi bruger så mange timer af døgnet på at sove, og derfor skal det helst være et rum, hvor det er rart at være og opholde sig.

Synes du ikke, at dit soveværelse er så hyggeligt, som du kunne ønske dig det? Det er meget nemt at forvandle dit soveværelse til et rum, der er endnu rarere at være i blot med nogle få tricks.

Det praktiske
Først og fremmest er det godt at have styr på det praktiske. Har du en seng, hvor du ligger godt? Hvis du nogle gange oplever søvnløshed eller ømhed i kroppen, kan det godt skyldes, at du ikke ligger godt i din seng. Derfor kan du som det første vælge at udskifte din seng, hvis du ikke mener, at den er god nok. Find senge tilbud her.

Belysning
Når du vil forsøge at gøre et rum mere hyggeligt, kan valgt af belysning gøre rigtig meget. Som regel er det mere hyggeligt med flere små lamper end én stor loftlampe. Du kan for eksempel hænge nogle pærer i hjørnet af loftet, stille en gulvlampe i hjørnet eller hænge en lyskæde op langs panelet i loftet.

Tæpper
Tæpper kan virkelig også gøre noget for stemningen i et rum. Det gælder både tæpper midt på gulvet eller sengetæpper, der pynter i sengen. Tæpper kan være med til at skabe en mere afslappet stemning.

Vægpynt
Hvis du lige nu har helt hvide vægge uden noget på, kan rummet godt virke meget koldt og kedeligt. Når du har noget på væggene af en eller anden slags, vil det få rummet til at virke lidt mindre, men til gengæld bliver det langt mere hyggeligt. Du kunne eksempelvis lave en billedvæg eller male én væg i en lidt mørkere farve.

Send til en kollega

0.015