23948sdkhjf

E cigaretter: Hvad er det?

Der begynder at komme flere og flere e cigaretter på markedet.

Der findes efterhånden et stort udvalg af e cigaretter. Hos mange klinger det genkendeligt, men der er også mange, der stadig ikke er stødt på dem. Og hvad er en e cigaret så egentlig?

E cigaretten bliver produceret og opfattet som en erstatning til den klassiske cigaret. Forskellen på disse er, at en almindelig cigaret indeholder tobak og et form for filter. En e cigaret indeholder ikke den skadelige tobak, og så kommer den i en beholder, der mestendels har form som en cigaret, men også sagtens kan tage andre former. 

Kendetegnet ved en e cigaret er, at der kommer dampe fra den i stedet for klassisk røg. En e cigaret har flere bestanddele. 

Hvad består en e cigaret af?
Almindelige e cigaretter er sammensat af to elektroniske komponenter. Et batteri og en væskebeholder er to synlige elementer på en e cigaret. Væskebeholderen er den, der opbevarer e-væske og omdanner den til damp. 

Batteriet er selvsagt det, der får mekanismer til at ske. Derudover indeholder en e cigaret en startknap og et mundstykke. 

Hvad med nikotin?
Du har sikkert altid hørt, at nikotin er meget vanedannende. Det er rigtigt. De fleste cigaretter og e cigaretter indeholder nikotin. Forsøger folk sig med et rygestop erstatter de ofte cigaretterne med nikotintyggegummi, fordi det er nikotinen, de er afhængige af. 

Derfor er der som regel også nikotin i e cigaretter, da man ofte benytter e cigaretten som en erstatning for de almindelige cigaretter. Ønsker du ikke nikotin i din e væske, kan det godt lade sig gøre at få e væsker uden. Ønsker du nikotin, kan du selv vælge, hvor store mængder nikotin, dine e cigaretter skal indeholde. 

Utallige e væsker
Der findes rigtig mange slags e væsker. Det gør der, så du kan få den smag, der passer bedst til dig. På mange måder er e cigaretter det samme som vandpiber, der også er baseret på vanddamp med smag. Du kan også få e væske, der smager af tobak, hvis du savner smagen fra de cigaretter, du har kvittet. 

Du kan få e væske, der smager af alkohol, af slik, af frugt. Det kan smage krydret, syrligt, af chokolade, af kaffe eller af menthol. Til din e væske kan tilsættes et stof, der får det til at kradse i halsen, så der opnås den samme følelse, som når en cigaret ryges. E cigaretter er cigaretter - blot uden tobak.

Send til en kollega

0.031