23948sdkhjf

Sådan datasikrer du dine medarbejderes mobile enheder

Annonce fra Telenor

Vil du gerne have en moderne virksomhed, hvor sikkerheden er helt i top? Så bør du overveje mobile device management, hvor du kan fjernadministrere dine medarbejderes mobiler og tablets. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du kan finde den mest effektive og sikre løsning til din virksomhed.

Sikkerhed som højeste prioritet

Mange virksomheder kan i dag ikke løbe rundt uden brug af IT og teknologi, og enheder som mobiltelefoner og iPads er sjældent til at komme udenom. Men når alt er digitalt, stiller det store krav til cybersikkerheden – især når arbejdet i høj grad bliver udført på mobile enheder, som medarbejderne kan tage med sig alle steder i verden.

Når arbejdet udføres på mobile enheder langt fra arbejdspladsen, kan det være svært at bevare kontrollen og overblikket. Det er ikke sikkert, at medarbejderne altid arbejder fra et sikkert netværk, og derfor kan fjernarbejde være med til at gøre virksomheden sårbar over for IT-trusler. Hvis du gerne vil gøre en indsats for at højne mobilsikkerheden i din virksomhed, så kan løsningen være det såkaldte MDM – mobile device management.

Hvad er fordelene med MDM?

En MDM-løsning gør, at du kan administrere og overvåge alle dine medarbejderes digitale enheder fra et centralt sted. Det giver dig en langt bedre kontrol over netværkssikkerheden, og du kan blandt andet udrulle indstillinger, så du sørger for, at alle enheder overholder virksomhedens interne IT-politikker.

Der er mange fordele ved en sådan løsning. For eksempel vil du få glæde af:

  • Et fuldt overblik over alle mobile enheder i virksomheden
  • En let og overskuelig administration af enhederne
  • En ensartet opsætning og central udrulning af apps, indstillinger og politikker
  • Mulighed for at slette og kryptere data fra et centralt sted

Det sidstnævnte vil især være en fordel, hvis en medarbejders mobile enhed skulle blive tabt eller stjålet. Så har du mulighed for at slette sårbare data, inden de falder i de forkerte hænder.

Find den rigtige løsning til jeres behov

Der findes mange metoder til at datasikre dine medarbejderes mobile enheder, så sørg for at vælge en løsning, der er skræddersyet til dig og din virksomheds behov. Har I mange eller få mobile enheder? Hvilke slags enheder vil I gerne have sikret? Og kan MDM-løsningen integreres i jeres nuværende systemer og services?

Tænk også gerne over det økonomiske aspekt. Tag en snak med de forskellige udbydere, og sammenlign med fordel priser online. Nogle tilbyder gratis MDM-løsninger, mens andre kræver et månedligt gebyr. Visse udbydere er målrettet de store organisationer, mens andre i højere grad fokuserer på mindre virksomheder med få ansatte. Det vigtigste er at finde den løsning, som passer til netop dig og dine medarbejdere.

Send til en kollega

0.031