23948sdkhjf

Beskyt dine bygningsfacader med imprægnering

Har du problemer med ofte at skulle rense dine facader for snavs? Det kan tyde på mangel på løbende vedligeholdelse. Alle facader - og især udendørs facader - skal vedligeholdes, da omgivelserne kan gå ind og ødelægge overfladerne. Her er imprægnering svaret.

Hvad er imprægnering, og hvordan fungerer det? 

Imprægnering er et flydende stof, som skal beskytte overflader. Det er yderst slidstærkt og er derfor med til at forlænge holdbarheden i mange år frem. Imprægneringen er usynlig, så det går ikke ind og ændrer facadens udtryk, og man kan derfor bibeholde det originale udtryk, selvom man benytter sig af dette beskyttende stof. 

Det virker på den måde, at imprægneringen trænger ind i overfladen, hvor de positive “fangearme” i stoffet binder sig til den negativt ladet overflade. Det fungerer altså, fordi der er modsat elektrisk polaritet. Det resulterer i en reducering i overfladespændingen, som er langt under de forurendende væskers overfladespænding, hvilket gør, at eksempelvis alger og olie ikke kan trænge ind i facaden, men derimod bliver frastødt. 

Imprægnering til alle typer facader

Det er muligt at imprægnere stort set alle typer overflader, og det er en god investering, da det nedbringer omkostninger til reparationer på længere sigt. I et materiale som beton, er imprægnering en vigtig faktor for det visuelle udtryk, da reparationer altid ville kunne ses. I forbindelse med imprægnering af beton, er det muligt at bruge betonlasur, som kan gå ind og farve beton i en ønsket farve. Det er ikke maling, men blot en imprægnering, der bevarer betonoverfladens udtryk. Det tillader bygherrer og arkitekter at tænke i helt nye baner i arbejdet med beton. Det er også muligt at imprægnere smukke natursten, som bruges som dekorativt byggemateriale til eksempelvis et gulv, ligesom man med stoffet kan beskytte mur-/teglsten mod både mos, alger skimmelsvamp, fugt og forurening. Et bæredygtigt og stærkt materiale som træ, er også muligt at imprægnere. Det er med til at beskytte mod regn og fugt, som ellers vil trænge ind i træet på sigt. 

Få en erfaren servicevirksomhed som leverandør

Hos All Remove sætter de stor ære i at holde dine bygningsfacader rene. De imprægnerer overflader med beskyttelse, som er baseret på avanceret nanoteknologi, hvor ideén er, at produktet nedbringer en facades overfladespænding, så eksempelvis forurening eller alger ikke kan hænge fast i materialet. Nogle af fordelene ved All Remove’s imprægnering er, at det kan modstå mange typer for snavs, den er holdbar i mange år og den sænker udgifterne til reparationer. Med deres mange års erfaring er de den ideelle leverandør til dig, der ønsker at vedligeholde dine bygningsfacader. 

Send til en kollega

0.047