23948sdkhjf

Har du styr på dine erstatningskrav?

Man kan komme ud for pludselig at befinde sig i en situation, hvor det er en rigtigt god idé at have styr på de erstatningskrav, man som privatperson har. Det kan eksempelvis være i forbindelse med piskesmæld, varige mén eller erhvervssygdom.

Har man ikke styr på, hvad man kan kræve erstatning for, og hvad man må se bort fra, så misser man som skadelidte potentielt store erstatningssummer, som man reelt set har krav på. Dette problem går erstatning.dk til kamp imod, hvor virksomheden i dag tilbyder skadelidte at håndtere personskadesager på provisionsaftale.

Advokatomkostninger holder mange tilbage
Har du tidligere været ude for, at du er kommet til skade på eksempelvis din arbejdsplads, og har du ikke kørt en sag på hændelsen, fordi du var nervøs for høje advokatomkostninger? Så er du bestemt ikke den eneste. Det er ganske udbredt, at man som privatperson er afholdende fra at indblande advokater, da det som hovedregel kan medføre en stor regning.

Dette er der dog advokatselskaber, der forsøger at gøre op med. Med holdningen om, at privatpersonen kun skal modtage en regning, hvis der hives en erstatning i land, gør disse selskaber det lettilgængeligt for privatpersoner at tilknytte specialiseret hjælp til eksempelvis personskadesager.

De typiske erstatningskrav kan være gode at huske
Som privatperson uden erfaring indenfor dansk jura kan det godt være en jungle at navigere igennem de mange forskellige erstatningsområder, der findes indenfor dansk ret. Vi lister herunder nogle af de mest typiske, som du med fordel kan huske på, hvis uheldet på et tidspunkt skulle være ude.

- Helbredsudgifter

- Tab af erhvervsevne

- Forsørgertabserstatning

- Svige og smerte

- Varige mén

- Tabt arbejdsfortjeneste

Vi vil ikke i denne artikel komme nærmere ind på hver enkelt af ovenstående. Vi slår blot et slag for, at man kender til de primære erstatningsområder, man som person har ret til.

Lad specialister håndtere din sag
Jura er en verden for sig. Det er naturligvis også derfor, at man bør hive fat i en specialiseret advokat, hvis man skulle befinde sig i en situation, hvor man har mulighed for at gøre krav på erstatning. Det er en stor mundfuld selv at håndtere, og har man endvidere ikke de rette forudsætninger for at arbejde med jura, så vil man hurtigt løbe panden mod muren.

Man kan med fordel gøre brug af et selskab, der tilbyder at vurdere samt føre din sag, uden at du skal have penge op af lommen, før sagen er resulteret i erstatning til dig. Det er en måde at gardere sig imod store advokatomkostninger.

Få foretaget en gratis vurdering
Er du i tvivl om hvorvidt din situation gør dig berettiget til erstatning, så kan du hos flere advokatvirksomheder få en gratis vurdering af din sag. Denne vurdering vil være med til at give dig en indikation om, hvorvidt der i din sag er noget at hente eller ej.

Send til en kollega

0.015