23948sdkhjf

Giv spisestuen en makeover

Trænger din spisestue også til en kærlig hånd og et lille løft? Har den lignet sig selv de sidste mange år? Og kan du mærke, at det bare ikke er din stil længere, der skinner igennem?

Hvis du er træt af, hvordan din spisestue ser ud nu, så er det ved at være på tide, at du giver din spisestue den helt store makeover, så den igen kan blive til et rum, hvor du føler dig godt tilpas, og hvor indretningen er lige dig. Ved du ikke, hvor du skal starte, er du kommet til det helt rigtige sted. I denne artikel finder du nemlig gode ideer til, hvordan du skaber en helt ny og lækker spisestue.

Gør møblerne lækre igen
Når du skal skabe en ny spisestue, er det ikke ensbetydende med, at du skal ud og købe nyt. Du kan sagtens genbruge de møbler du har ved at give dem et nyt udseende. Få blandt andet foretaget slibning af bordplade, så du bagefter kan enten male den eller give den olie, så træet bliver fremhævet. Du kan også ombetrække dine stole eller male dem. Det samme gælder de andre møbler, du har i rummet såsom kommoder, reoler, hylder og lignende.

Du behøver derfor ikke at skulle ud og investere flere tusinde kroner i nye møbler. Du kan i stedet noget med et par hundrede til maling og slibning - selvfølgelig alt efter, om du vælger at klare det selv, eller får professionelle til at gøre det.

Vær ikke bange for at kombinere gammel og nyt
Hvis du kan se, at der er nogle møbler, som du bliver nødt til at gå ud og købe nye af, så prøv dig med genbrugsforretninger i første omgang. Ved at gøre dette, får du møbler, der er mere personlige, samtidig med at det er skånende for miljøet.

Finder du kun nogle af de ting, som du skal bruge på genbrug, og er derfor nødsaget til at gå i de almindelige møbelbutikker, skal du ikke frygte, at der sker et mismatch i stilen. Du kan nemlig sagtens kombinere gammelt og nyt. Det giver ofte et fedt udtryk i indretningen, når du formår at gøre det på den rigtige måde. Konsulter eventuelt ekspedienterne og vis dem billeder af de møbler, som du har fundet på genbrug. På den måde kan de bedste hjælpe dig med, hvad de har af møbler, der kan fungere godt hertil.

Gå ikke ned på detaljerne
Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du ikke glemmer detaljerne. Det er nemlig dem, der sætter prikken over i’et. De essentielle møbler er derfor vigtigt, men detaljerne er næsten endnu vigtigere. Med detaljer menes der sådan noget som gardiner, lamper, planter, billeder på væggene, pynteting og lignende sager. Det er særligt på dette område, at du skal give den gas og indrette efter din smag.

Det er nemlig de små ting, der er med til at give personlighed og skabe det helt rigtige udtryk. Derfor er det bare med at give dine kreative sider frie tøjler, så du snart kan stå med en ny og lækker spisestue.

Send til en kollega

0.063