23948sdkhjf

Forny børnenes værelser med lækkert tapet

Hvor mange tidligere bare havde en simpel farve til pige- og drengeværelser, så er det i dag blevet utroligt populært at pifte væggene meget mere op.

Få år tilbage var det ekstremt populært at bruge projektører til at projicere et billede op på væggen, hvorefter man malede efter billedet og til sidst selv farvelagde det, man nu engang havde tegnet. Nogle var rigtig dygtige til det, mens andre endte med knap så heldige resultater. Men i dag er det en helt anden slags tapeter, der har overtaget markedet – nemlig fototapeter.

Hvorfor er fototapet smart til børneværelset?
Der er ingen tvivl om at børn elsker farver, tegninger og billeder. Derfor er det selvfølgelig også helt oplagt at forvandle børneværelset til fx et værelse fuld af Cars motiver, eller hvis det er et pigeværelse, så er det måske snarere Elsa fra Frost, der skal op på væggene. Uanset hvad man ønsker, er det som regel mulig at finde et fototapet, der svarer til ens behov.

Når man køber fototapet til en væg med fx Cars, så kan man få tapetmotiver helt op til 2,5 meter for omkring 500 kr. Dette er selvfølgelig en investering, der skal betales, men det hele betales tilbage i glæde, når barnet ser sit nye værelse. Andre meget populære fototapeter er fx Star Wars motiver, hvor du kan få Yoda, R2-D2 eller C3PO op i stor format på væggene. Star Wars motiverne fås hos nogle forhandlere også i noget større formater, hvor du kan dække helt op til 3,7 meters vægge.

Hvis fototapet er for meget?
Hvis du synes at fototapeter bliver alt for meget, så er der også lidt mere neddroslet løsninger, du kan gøre brug af. Det kan også være, du ikke ønsker at investere i fototapet i tilfælde af, at barnet skifter hobby indenfor nær fremtid?

En anden mulighed, hvis du stadig gerne vil give dit barn billeder på væggen, er wallstickers. Dette er klistermærker, der er specielt beregnet til at klistre på tapet. De er nemme at dekorere væggene med og relativt nemme at få af igen. Hvis du derfor har et barn, der ofte skifter interesse, så kan det være en fordel at købe wallstickers fremfor fototapet, netop af den simple grund, at arbejdet med wallstickers er noget nemmere end arbejdet med fototapet.

Du får selvfølgelig ikke ligeså detaljerede motiver, når du vælger wallstickers, som hvis du valgte fototapet, men du kan sagtens finde wallstickers i samme genrer. Det vil sige at der findes massere af gode wallstickers med fx Frozen, Peter Plys, Star Wars, Cars osv.

Også hos voksne er wallstickers blevet rigtig populære. Her er det ofte citater eller gode sætninger, der bliver sat op på væggene hen over sofaen. Det kunne fx være ting som ”Great things never come from comfort zones” eller ”If you believe in yourself anything is possible”. Generelt korte stærke engelske sætninger, der kan give en lidt selvtillid i løbet af dagen. Hvad enten du ønsker fototapet eller wallstickers til børn eller til voksne, så findes der mange gode webshops, der tilbyder billigere løsninger end farvehandlen.

Send til en kollega

0.047