23948sdkhjf

Sådan håndterer du arbejdsopgaver for kendte

Som håndværker eller som uddannet inden for de tekniske uddannelser vil du helt sikkert opleve, at du bliver kaldt ud til lidt af hvert og en lang række af forskellige opgaver.

Nogle gange er det selve opgaverne, som gør oplevelsen sjov – andre gange er det de mennesker, du udfører den for.

Langt de fleste mennesker har brug for ydelser fra en maler, murer, tømrer eller noget fjerde, og engang imellem kan det også være kendte, der har brug for dette, Her i Danmark kan mennesker være kendte for en lang række forskellige ting, men fælles for dem alle er, at de er offentlige ansigter.

Vi kan ikke lade være med at følge med
Selvom det langt fra er os alle, som har lyst til at indrømme det, så er det svært ikke at være lidt nysgerrige på de kendte mennesker og på deres liv.

Af en eller anden grund er der noget tillokkende og fascinerende ved det glamourøse og anderledes aspekt ved det, at være kendt fra fjernsyn, politik eller måske fra musikkens verden. Har man lyst til at følge sine indskydelser og læse alt om kendte, er internettet en fremragende kilde til lidt sladder.

Kendte skal have samme service som os andre
Når man som håndværker eller tekniker kommer ud til et sted, hvor der bor er en kendt, så er det meget vigtigt at huske på, at man skal behandle personen eller personerne præcis, som man ville behandle alle andre.

Det vil sige, at man ikke skal snakke hverken mere eller mindre med dem, end man normalt ville gøre. Man skal heller ikke gøre sig mere eller mindre umage, alt afhængigt om man har sympati for den kendte person eller ej. Generelt må der aldrig kunne mærkes forskel på kunder, uanset deres status i celebrity-verdenen.

Husk på din tavshedspligt
Lige meget hvilken kunde, der er tale om, så er det som fagperson vigtigt at være professionel og ikke mindst at kunne tie stille om de mere prekære ting, som man måtte overvære, mens man er på job i deres hjem.

Men når der er tale om kendte mennesker, så er det endnu vigtigere at kunne holde tingene for sig selv – også selvom man i dette tilfælde måske kunne have endnu mere lyst til at fortælle vennerne om oplevelsen, end man ellers ville. Rygter om berømte mennesker rejser nemlig hurtigt, og man kan nemt bringe sin kunde i en prekær situation.

Det kan være en fordel at arbejde for kendte
Hvis man tænker over disse ting og udfører et godt stykke arbejde, så kan der faktisk være rigtig mange fordele ved at udføre opgaver hos kendte mennesker.

For hvis den kendte person er tilfreds, så er der langt mere pondus ved en anbefaling fra et kendt ansigt, end fra en helt almindelig anonym person. Langt de fleste mennesker tror mere på folk, de ved hvem er, og det kan komme en virksomhed til stor gavn.

 

Send til en kollega

0.032