Regnskab konteringsinstrukser

Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Esbjerg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Konteringsinstrukser
Skolefagkode: 45963
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 108,00 kr.
Pris for ledige: 668,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 668,00 kr.

Målgruppe
Administrative medarbejdere med lidt eller uden regnskabsmæssig erfaring, i handels- og servicevirksomheder eller institutioner.Kurset henvender sig til medarbejdere, der arbejder med registrering og bogføring af hændelser i virksomheden.

Formål:
Deltageren kan udarbejde, vedligeholde og anvende konteringsinstrukser i arts- og funktionsopdelte kontoplaner, tilpasse virksomhedens registreringssystem for at sikre korrekt registrering af ensartede omkostninger, indtægter, aktiver og passiver.

Indhold:
Deltageren kan anvende og tilrette eksisterende konteringsinstrukser samt oprette nye, uanset om disse anvendes i en funktions- eller artsopdelt kontoplan, uanset virksomhedstype. Disse færdigheder kan bruges i såvel manuelt som et elektronisk bogføringssystem. Deltageren har kendskab til de lovgivningsmæssige krav, der ligger bag konteringsinstrukser.

MS Dynamics C5 er programmet, der arbejdes med på kurset, som foregår i åbent værksted i perioden 1/2 - 3/6, og kan fås på en valgfri ugedag. Der er dog lukket i ugerne 7, 12, 13, 14 og 15. Adgangsbetingelser: Kendskab til IT på et helt grundlæggende niveau.

Undervisningsadresse

Rybners Kursuscenter, Svendsgade 19-21, 6700 Esbjerg

Send til en kollega

0.199