Tekstbehandling videregående

I alt DKK 369 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Esbjerg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Opstillinger og layout i tekst
Skolefagkode: 47215
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 368,00 kr.
Pris for ledige: 1169,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1169,00 kr.

Målgruppe
Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde administrativt med dokumenter i et tekstbehandlingsprogram, herunder notater, breve, lister eller opslag.

Formål:
Efter uddannelsen kan deltageren anvende programmets værktøjer til opstilling af tekst, dvs. tabulatorer, indrykninger, spalter, tabeller og punkter i flere niveauer og vurdere hvilket redskab, der egner sig bedst til en opgave.

Indhold:
Deltageren kan anvende tekstbehandlingsprogrammets opstillingsmuligheder, herunder tabulatorer, indrykninger, spalter, tabeller og punkter i flere niveauer til at fremstille virksomhedens dokumenter som fx mødeindkaldelser, referater og produktblade. I den forbindelse kan deltageren vurdere hvilke af disse værktøjer, der egner sig bedst til en given opgave.

MS Word er programmet, der arbejdes med på kurset, som foregår i åbent værksted i perioden 11/1 - 24/6, og kan fås på valgfrie ugedage. Der er dog lukket i ugerne 7, 12 og 13. Adgangsbetingelser: Kendskab til IT på et helt grundlæggende niveau

Undervisningsadresse

Rybners Kursuscenter, Svendsgade 19-21, 6700 Esbjerg

Send til en kollega

0.407