Regneark grundlæggende

I alt DKK 552 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Esbjerg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Anvendelse af regneark til enkle beregninger
Skolefagkode: 47218
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 368,00 kr.
Pris for ledige: 1283,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1283,00 kr.

Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Formål:
Efter uddannelsen kan deltageren oprette regneark med enkle formler og redigere i eksisterende regneark, herunder kopiere formler og sortere data. Deltageren kan formatere regnearksopstillinger og vælge egnet sideopsætning.

Indhold:
Deltageren kan oprette nye og redigere eksisterende regneark samt oprette enkle formler og foretage flytning og kopiering heraf under hensyntagen til regnearkets opbygning. Desuden kan deltageren formatere et regneark, så det er præsentabelt og overskueligt, og sortere og filtrere data i eksempelvis kundelister, lageroptegnelser, prislister eller varefortegnelser samt definere sideopsætning til udskrivning af regneark.Præsentation af tal i regneark
Skolefagkode: 40750
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 184,00 kr.
Pris for ledige: 668,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 668,00 kr.

Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig mod medarbejdere med administrative opgaver, som i deres arbejdsfunktion anvender IT regelmæssigt.

Formål:
Efter kurset kan deltageren udvælge relevante data til præsentation. Afhængig af opgavens karakter kan deltageren anvende en hensigtsmæssig grafisk fremstilling fx i forbindelse med præsentation af budgetter, regnskaber og salg.

Indhold:
Deltageren kan udvælge de relevante data til præsentationen i regneark. Afhængig af opgavens karakter kan deltageren anvende en hensigtsmæssig grafisk fremstilling fx i forbindelse med præsentation af budgetter, regnskaber og salg.

MS Excel er programmet, der arbejdes med på kurset, som foregår i åbent værksted i perioden 11/1 - 24/6- 2016, og kan fås på valgfrie ugedage. Der er dog lukket i ugerne 7, 12 og 13.

Adgangsbetingelser: Kendskab til IT på et helt grundlæggende niveau.

Undervisningsadresse

Rybners Kursuscenter, Svendsgade 19-21, 6700 Esbjerg

Send til en kollega

0.235