Mail grundlæggende

I alt DKK 368 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Esbjerg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

E-mail til jobbrug
Skolefagkode: 47293
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 368,00 kr.
Pris for ledige: 1345,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1345,00 kr.

Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Formål:
Efter uddannelsen kan deltageren sende og modtage mail, vedhæfte filer og strukturere og arkivere e-mails. Desuden kan deltageren arbejde med en elektronisk kalender og kontaktpersoner.

Indhold:
Deltageren kan anvende et mailsystem, i forbindelse med sine opgaver, til såvel intern som ekstern kommunikation. Herunder kan deltageren formulere gode og læsevenlige mails og udnytte mediets præmisser fx anvende links og vedhæfte filer og har kendskab til andre online-kommunikationsformer ¿ fx chat. Ligeledes kan deltageren anvende et mailsystem til planlægningsopgaver og kan bruge disse i forbindelse med intern kommunikation og samarbejde.

MS Outlook er programmet, der arbejdes med på kurset, som foregår i åbent værksted i perioden 11/1 - 24/6 - 2016, og kan fås på valgfrie ugedage. Der er dog lukket i ugerne 7, 12 og 13.

Adgangsbetingelser: Kendskab til IT på et helt grundlæggende niveau.

Undervisningsadresse

Rybners Kursuscenter, Svendsgade 19-21, 6700 Esbjerg

Send til en kollega

0.308