Internet grundlæggende

I alt DKK 184 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Esbjerg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Skolefagkode: 46489
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Målgruppe
Uddannelsen er udviklet til AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Formål:
Efter uddannelsen kan deltageren arbejde med oprettelse af hensigtsmæssige og rationelle søgekriterier. Desuden opnår deltageren forståelse og indsigt i internettets aktualitet og centrale betydning som informationskilde.

Indhold:
Deltageren kan hurtigt og rationelt søge informationer på internettet i forbindelse med udførelse af sin jobfunktion i faglærte eller ufaglærte job. Herunder kan deltageren oprette hensigtsmæssige søgekriterier for at udvide eller indsnævre søgningen afhængig af den arbejdsopgave som deltageren skal løse.Deltageren har forståelse for og indsigt i internettets aktualitet og centrale betydning som informationskilde for virksomheden fx ved søgning af regler og bekendtgørelser både nationale og internationale, som har betydning for virksomhedens virke.

MS Internet Explorer 11 er programmet, der arbejdes med på kurset, som foregår i åbent værksted i perioden 11/1 - 24/6 2016, og kan fås på en valgfri ugedag. Der er dog lukket i ugerne 7, 12 og 13.

Undervisningsadresse

Rybners Kursuscenter, Svendsgade 19-21, 6700 Esbjerg

Send til en kollega

0.247