Webdesign grundlæggende

I alt DKK 432 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Esbjerg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Du arbejder med følgende to AMU fag på kurset:

Grafik og tekster til virksomhedens webside
Skolefagkode: 45383
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 216,00 kr.
Pris for ledige: 1107,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1107,00 kr.

Målgruppe
Uddannelsen er udviklet til den administrative it-medarbejder der arbejder eller skal arbejde med vedligeholdelse og opdatering af virksomhedens hjemmeside ved hjælp af administrative it-systemer og som arbejder inden for fx salg, markedsføring, kommunikation eller administration i en virksomhed, der benytter sig af elektroniske værktøjer som internet og hjemmeside.

Formål:
Efter uddannelsen kan deltageren med virksomhedens web for øje fremstille tekst og grafik til brug på internettet. Deltageren kender programspecifikke muligheder for håndtering og redigering af tekster, billeder og anden grafik til internetvisning.

Indhold:
Deltageren kan arbejde med ét eller flere programmers værktøjer til fremstilling, redigering og formatering af tekster og billeder og evt. andre objekter til virksomhedens hjemmeside, og er i den forbindelse opmærksom på de muligheder og begrænsninger, der er, når de skal vises på en hjemmeside.Deltageren kan med virksomhedens målgruppe for øje foretage kvalificerede valg af virkemidler og effekter til hjemmesiden.Opbygning af virksomhedens website
Skolefagkode: 46504
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 216,00 kr.
Pris for ledige: 1107,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1107,00 kr.

Målgruppe
Uddannelsen er udviklet til den administrative it-medarbejder, der skal medvirke i opbygningen af virksomhedens website.

Formål:
Efter uddannelsen kan deltageren til brug for virksomhedens kommunikationsløsninger fremstille webløsninger med tekst, grafik og links ved hjælp af en web-editor eller et CMS. Deltagerne kan medvirke ved afdækningen af virksomhedens internetbaserede kommunikationsbehov.

Indhold:
Deltageren kan til brug for virksomhedens kommunikationsløsninger fremstille webløsninger med tekst, grafik og links ved hjælp af en web-editor eller et CMS. Deltageren kan medvirke ved afdækningen af virksomhedens internetbaserede kommunikationsbehov og vurdere den tekniske kodeopbygning af et site samt anvendelse af tekst, grafik, links, m.v. Deltageren har viden om internetnavigation, links og brug af hensigtsmæssige filnavne og filstrukturer.

MS SharePoint Designer er programmet, der arbejdes med på kurset. Kurset foregår i åbent værksted i perioden 25/1 - 10/6, og kan fås på valgfrie ugedage. Der er dog lukket i ugerne 7, 12 og 13. Adgangsbetingelser: Du har et bredt grundlæggende IT kendskab.

Undervisningsadresse

Rybners Kursuscenter, Svendsgade 19-21, 6700 Esbjerg

Send til en kollega

0.258