23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Introduktion til ATEX-reglerne

Periode(r)
Løbende optagelse

Mange bygninger er forsynet med automatiske anlæg til styring, regulering og overvågning af de bygningstekniske installationer, som varme, ventilations og køleanlæg m.v. I en del bygninger findes der også solafskærmningsanlæg, brandventilation og anlæg til udnyttelse af vedvarende energi. Ofte indgår der overordnede systemer som CTS- og SRO-anlæg.

En række af disse anlæg er maskiner som kommer ind under maskindirektivets bestemmelser og skal CE-mærkes.

Det samme gælder i visse tilfælde for de sammenkoblede anlæg. Ofte sammensættes anlæg af mange forskellige leverancer, og her kan opstå tvivl om i hvilket omfang der skal CE-mærkes og hvem der har ansvaret for at CE-mærke.
På dette kursus gennemgår vi de relevante regelsæt for CE-mærkning af bygningsrelaterede anlæg og give eksempler på hvordan opgaverne med CE-mærkning kan løses i praksis.

Kursusudbytte
Du får en introduktion og grundig gennemgang af reglerne for indretning af maskiner, anlæg og installationer i eksplosionsfarlige områder og de relevante anvendelsesbestemmelser. Vi gennemgår regler og metoder til zoneklassifikation og hvordan man vælger og anvender det rigtig materiel. Sidst men ikke mindst lære du om dokumentationskrav og CE-mærkning når det gælder Ex-materiel og -områder.

Læs mere om kurset på Maskinsikkerhed ApS hjemmeside.

Mere information

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675
P nummer: 1013407483

Kontaktperson

Pernille Brøndum
pbr@maskinsikkerhed.dk

Undervisningsadresse

Middelfart og Ballerup/Glostrup

Send til en kollega

0.078