23948sdkhjf

Autodesk Inventor Tube and Pipe

I alt DKK 7.200 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Skanderborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

I rigtig mange konstruktioner vil der i en eller anden udstrækning være rør-eller slangeføring involveret. Ofte er der fokus på at få optalt komponenter (BOM) og få rapporteret længde på rør eller slanger.Uanset om man vælger at arbejde med eller uden Tube and Pipe modulet viser kurset vejen.

 Målgruppe
Dette kursus er henvendt til både brugere af Inventor med og uden Inventor's modul til Tube and Pipe. En del af kurset vil omhandle rutiner, hvortil Tube and Piping modulet fra Inventor er påkrævet.

Mål
Du bliver i stand til at komme hele vejen i mål med dine rør og slange konstruktioner uanset om du vælger at arbejde med eller uden Tube and Pipe modulet.

Dit udbytte
Overordnet er det vigtigt at forstå, at kurset kan bruges både med og uden Tube and Pipe modulet til Inventor. Dette er fordi at store dele af kurset omhandler metoder til at strukturere og planlægge rørstræk. Efter denne planlægning kan man enten benytte Tube and Piping modulet, Standardkataloget med fittings eller andre komponenter hentet fra nettet eller leverandøren og sætte disse på rørstrækkene.

Indhold
- Oprettelse og styring af rørstræk
- Content Center
- BOM
- Generering af egne komponenter

Form
Så vidt det er muligt, vil vi under hele kursusforløbet forsøge at kombinere teknisk gennemgang med praktiske øvelser.

Forudsætning for deltagelse
Du skal have grundlæggende erfaring med Inventor. Vi anbefaler kurset Supermodeller (skeletkonstruktion) eller erfaring med kommandoen "Derive"

Mødetidspunkt
Mødetid kl. 8.45 til en kop kaffe/te og morgenbrød.
Selve undervisningen starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00, med mindre andet aftales mellem instruktør og kursister. 

Varighed: 2 dage.
Der er 30 dages fri support efter hvert kursus i relation til det underviste materiale, så er vi sikre på at I kommer bedst mulig i gang med jeres nye teknikker og værktøjer. 

Undervisningsadresse

Ursusvej 3
8464 Galten
DanmarkKontaktinformation
Invent A/S

Invent A/S
Ursusvej 3
8464 Galten
Danmark

Amalie Tandrup
Telefon: +45 7879 9372


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.14