23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Varmt Arbejde

I alt DKK 995 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Resumé:
Brandforanstaltninger ved gnistproducerende værktøj (også kaldet "Varmt Arbejde" kursus)

Kursusindhold:
Deltageren kan vurdere de mulige farer og de sikkerhedsforanstaltninger, der skal tages ved udførelse af varmt arbejde, som omfatter udførelse af bygningsopgaver med maskiner og værktøj, som afgiver gnister eller varme, som kan foranledige brand på arbejdsstedet. Deltageren kan udføre varmt arbejde med gnistproducerende værktøj som skærebrændere, vinkelsliber, loddeværktøj, eller varmluftpistol, brandteknisk korrekt. Deltageren kan udføre nødvendige brandtekniske forholdsregler inden arbejdet påbegyndes, foretage indretning af arbejdspladsen og træffe forholdsregler under arbejdet som tilgodeser brandsikkerheden, samt kan udføre de brandtekniske regler som gælder ved arbejdes afslutning. Deltagerne kan foretage brandslukning på arbejdspladsen.

Kurset gennemføres i overensstemmelse med anbefalingerne i DBI Vejledning 10, del 1, 2 og 3.

Bemærk, at dette kursus omfatter praktiske øvelser, som I selv gennemfører ude på virksomheden som såkaldt "praksisnær undervisning". Et modul i kurset forklarer, hvordan I gør dette.

Statistikke viser, at kursister gennemfører dette kursus på cirka 4 timer (+/- 30 minutter afhængig af hvor hurtig du er til at gennemgå modulerne).

Du kan gennemføre kurset med en høj grad af fleksibilitet, når det passer dig i dit eget tempo på PC, Mac, tablets og smartphones.

Bemærk venligst: På dette specifikke kursus kan du tilkøbe et certifikat som plastkort, EFTER at du har gennemført kurset.

Rybners Kursuscenter
Storstrømsvej 39
6715 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45357716
P nummer: 1003401572

Kontaktperson

SEJ
Susanne Ellehage Justesen
Account Manager
+45 41 99 94 00 sej@rybners.dk

Undervisningsadresse

Send til en kollega

0.047