23948sdkhjf

Half double practitoner

I alt DKK 9.000 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
18. august 2022

15. september 2022
29. september 2022

28. oktober 2022
3. november 2022

1. december 2022
12. januar 2023

16. februar 2023

En ting er at kende teorien, en anden er at anvende den i praksis. Dette kursus handler om at anvende Half Double-metoder i det virkelige liv og reflektere over konsekvenserne. Kurset består af to sessioner, BOOST og PRACTITIONER CLASS, hvor vi vil dykke yderligere ned i Half Double-metoden, hvordan du har anvendt den og vil anvende den, og vi vil fokusere på nogle af de metoder, der har vist sig lidt sværere at anvende i praksis.

Om kurset
Half Double er en projekt- og porteføljemetodik udviklet af Industriens Fond, Aarhus Universitet og Implement Consulting Group. Du vil møde undervisere med førstehåndserfaring med metodikken og praktisk erfaring med at anvende værktøjerne i projekter både i den private og offentlige sektor. Faktisk har mange af vores trænere været en del af udviklingen af ​​Half Double og har arbejdet med Half Double siden det blev oprettet.

Kurset hjælper dig med at anvende Half Double-metoden i din organisation, så du kan reducere dit projekts gennemløbstid og skabe effekt gennem hele projektet – ikke kun ved dets afslutning. Du forventes at anvende Half Double metoder før og under kurset og reflektere over erfaringer og deres resultater.

Efter kurset modtager du et certifikat fra Implement Learning Institute, der viser, at du har gennemført BOOST- og PRACTITIONER CLASS-sessionerne. Kurset forbereder dig endvidere til at tage den valgfri Half Double Practitioner certificering, som kan tilkøbes i forbindelse med kurset. I øjeblikket er Implement Consulting Group en af ​​de få træningsorganisationer, der kan nominere dig til en Half Double Practitioner-certificering.

Målgruppe:
Du har allerede deltaget i IGNITE-sessionen på Half Double Foundation-kurset og ønsker at uddybe din forståelse af Half Double-metoden.

Ved BOOST- og PRACTITIONER CLASS-sessionerne forventes det, at du deler dine praktiske erfaringer, så alle deltagere kan lære af hinanden. Det betyder, at du skal have prøvet en eller flere Half Double-metoder, selvom det ikke er et krav, at du er lykkedes med dem.

Undervisningsadresse

Kurset d. 07/04 - 11/05 - engelsk - Online kursus

Kurset d. 25/05 - 22/06 - dansk - Hellerup + Online

Kurset d. 18/08 - 15/09 - engelsk -Online kursus

Kurset d. 29/09 - 28/10 - dansk - Hellerup + Online

Kurset d. 03/11 - 01/12 - engelsk - Hellerup + Online

Kurset d. 12/01 - 16/02 - dansk - Nordhavn + Online

Send til en kollega

0.172