23948sdkhjf

DI roadshow: Sådan skaber vi digital vækst

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

DI’s medlemsvirksomheder er eksperter i vækst. Vi afholder en række af inspirationsmøder hos DI-medlemmer om forretningsudvikling med digitale teknologier.

Kom igang med den digitale transformation
Digitalisering meget mere end floskler og buzzwords. Det skaber reel værdi for virksomheder hver eneste dag, men det kan være sin sag at komme i gang. For hvor skal man starte, og hvad er faldgruberne undervejs?

Derfor inviterer DI til en række lokale inspirationsmøder hos DI-medlemmer, hvor du kan høre mere om deres erfaringer med digital transformation.

Idéer til projekter og finansieringskilder
Vi samlet en perlerække af dygtige SMV’er, som allerede er i gang med en transformation, til at fortælle om deres case. Her kan du bl.a. høre eksempler på, hvordan du knækker koden med e-handel, sparer på C02’en med automatisering eller bruger Augmented Reality i øjenhøjde.

På inspirationsmøderne kan du få konkrete eksempler på, hvordan du kommer i gang med jeres digitale transformation og øger konkurrencekraften med digitale teknologier. Du kan også høre et oplæg fra dit lokale erhvervshus, der vil give gode råd til finansieringskilder.

Tid og sted
Det er gratis at deltage, hvis du er medlem af DI.

Læs mere om inspirationsmødernes tid og sted på DI's hjemmeside.

Program

  • Intro ved DI om trends indenfor bæredygtighed og digitalisering
  • Værtsvirksomhed præsenterer virksomheden og deres case
  • Diskussion og opsamling
  • Indlæg fra det lokale erhvervshus om støttemuligheder
  • Evt. rundtur på virksomheden (uden for program)

Send til en kollega

0.187