23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Entrepriseret 1 - AB 18

Periode(r)
Løbende optagelse

Med DI Dansk Byggeris mest detaljerede kursus inden for entrepriseret får du et solidt indblik i AB 18's nye struktur og indhold. Det giver dig vigtige værktøjer til at håndtere hverdagens udfordringer samt bidrage til udvikling i din virksomhed, uanset virksomhedens størrelse.

Kurset er for dig, der gerne vil have indblik i de regler, der gælder for både store og små byggesager efter AB 18.

På kurset får du et overblik over AB 18, herunder de ændringer, tilføjelser og nye bestemmelser, der knytter sig til AB 18. Derudover vil vi fremhæve de væsentligste steder, hvor ABT 18 og Forenklet AB afviger fra AB 18.

Kurset lærer dig at mestre det nye AB-system, og du får værktøjer til at benytte systemet på bedste vis i hverdagen. Derfor vil du få kendskab til reglerne i aftaleloven, og du vil få en introduktion til de grundlæggende principper, der arbejdes med inden for udbudsretten.

Kurset har særligt fokus på at inddrage dig, så du får det størst mulige udbytte. Derfor gøres der brug af cases, som er baseret på aktuelle problemstillinger fra en praktisk hverdag, som du skal løse ved hjælp af reglerne i AB-systemet. Der vil i løbet af undervisningen være mulighed for at diskutere egne problemstillinger og gå i dybden med temaer, som har særlig relevans for dig og din virksomhed.

Du får:

  • Et overblik over AB 18’s struktur og indhold
  • En detaljeret gennemgang af de væsentligste ændringer og nye tiltag i AB 18
  • Praktiske redskaber til anvendelse af AB 18
  • En grundig gennemgang af AB 18 – fra kravene til udbudsmaterialet til løsning af tvister

Målgruppe

Kurset er for alle, der har brug for overblik over de grundlæggende juridiske regler inden for entrepriseforhold. Der kræves intet særligt forkundskab til emnerne.

Læs mere og tilmeld dig her: Entrepriseret 1 - AB 18

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Undervisningsadresse

Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.031