23948sdkhjf

DI's bestyrelsesuddannelse

Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
Løbende optagelse

Med DI’s bestyrelsesuddannelse lærer du at få en aktiv rolle i bestyrelsesarbejdet og tackle de udfordringer, virksomheden står overfor. Bliv en stærk holdspiller, så du kan løse komplekse bestyrelsesopgaver.

Uanset, om du aldrig har været i en bestyrelse før, eller du har års erfaring, kan DI’s bestyrelsesuddannelse give dig den ballast, du har brug for, for at være et aktivt og værdiskabende bestyrelsesmedlem for din virksomhed.

Få indsigt i:

  • Bestyrelsesroller, kompetencer, dynamik og samspil 
  • Bestyrelsens pligt og ansvar
  • Økonomi og årsrapporten
  • Bestyrelsesroller, kompetencer, dynamik og samspil 
  • Fra strategi til eksekvering og transformation 
  • Din rolle som bestyrelsesmedlem
  • Din bestyrelseskarriere: netværk og sparring


Når du har gennemført uddannelsen, vil du have nye værktøjer, du kan bruge i dit arbejde som bestyrelsesmedlem. Vi arbejder med cases fra DI medlemmernes hverdag, så du får et dybere indblik i de problemstillinger, du står overfor. Ud over undervisning og det faglige arbejde med cases, så vægter vi også den indirekte sparring og deling af viden mellem DI medlemmerne, som en vigtig del af forløbet.

Uddannelsens opbygning
DI’s bestyrelsesuddannelse er opdelt i 7 moduler, hvor undervisningen er en kombination af fysisk deltagelse og virtuel undersvining. Mellem modulerne arbejder du med værktøjerne i din egen virksomhed. Efter uddannelsen er der opfølgning med personlig sparring efter et og 2 år.

Læs mere og tilmeld dig her: di.dk/bestyrelsesuddannelse

Undervisningsadresse

DI's Konferencecenter Gl. Vindinge
Gl. Vindingevej 17A
5800 Nyborg

Send til en kollega

0.172