23948sdkhjf

Statistical Process Control (SPC)

I alt DKK 4.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Fredericia Kommune
Periode(r)
2. december 2021

2. december 2021

Formål
SPC er en effektiv metode til at overvåge en proces gennem brug af kontrolkort. Ved at indsamle prøver fra processens forskellige punkter kan afvigelser, der påvirker produktet eller servicens endelige kvalitet, blive opdaget og korrigeret på et tidligt tidspunkt. Dermed reduceres både spild og problemer, der sendes videre i processen.


Med dette fokus på at opdage problemer på et så tidligt tidspunkt som muligt har SPC en klar fordel frem for inspektion og slutkontrol. Desuden kan SPC hjælpe til tidsreduktion i produktionsprocessen, da tilbageløb og reparationer minimeres. Endelig kan flaskehalse, ventetider og andre kilder til forsinkelser blive identificeret og reduceret, hvorved SPC - som det er tilfældet med mange af de beskrevne værktøjer – også kan være et godt værktøj i virksomheder, der har implementeret leanfilosofien.

Resultatet af SPC: Reduktion af procescyklustiden, spild, omkostninger og øget kundetilfredshed.

Målgruppe
Teknikere med speciale inden for kvalitet og målingsteknikker samt kvalitets-, proces- og produktionsingeniører og -specialister inden for planlægning, implementering, evaluering og forbedring af procesmonitorering og kontrolsystemer. Dertil er uddannelsen også relevant for teamledere inden for produktion og kvalitetsingeniører.

Indhold
Når du deltager i dette kursus, får du SPC manualen med gratis, som en del af dit kursusmateriale.

Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.

Kurset er udbudt af  Bureau Veritas Certification Denmark A/S.


De nævnte priser er ekskl. moms.

Undervisningsadresse

Bureau Veritas
Oldenborggade 25
7000 FredericiaKontaktinformation
Bureau Veritas

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark

Telefon: +45 77311000


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.359