23948sdkhjf

Grundlæggende ansættelsesret i praksis

I alt DKK 7.995 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Sjælland > Sorø Kommune
Periode(r)
4. februar 2021

5. februar 2021

Med kurset i bagagen bliver du i stand til at håndtere dagligdagens HR-problemstillinger fra A-Z. 

På kurset vil du blive introduceret for de typiske problemstillinger, der opstår i forbindelse med et ansættelsesforhold med funktionærer. Fx sygdom, opsigelse, graviditet og barsel, medarbejdere med handicap, ansøgere samt særligt beskyttede personalegrupper (tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsenter).  

Undervejs gennemgår vi cases, der fokuserer på både den juridiske og praktiske del af dagligdagens problemstillinger set fra et HR-perspektiv. Dansk Erhvervs skabeloner for ansættelseskontrakter, advarsler, opsigelser, bortvisninger og fratrædelsesaftaler vil blive anvendt aktivt, så du lærer dem godt at kende. 

På kurset ser vi også nærmere på lederens rolle og på de juridiske problemstillinger, herunder gode råd til fx den svære samtale, opsigelsessituationer og sygesamtaler.  

Der vil være god tid til at stille spørgsmål til de udfordringer, som du støder på i hverdagen. Kursets pris er inkl. middag på dag 1 og overnatning. Har du mod forventning ikke behov for overnatning, bedes du anføre det i bemærkningsfeltet ved tilmelding.  

Kursets forløb

Dag 1: Torsdag den 4. februar 2021 
Dagen starter med morgenmad og registrering fra kl. 8.30. Kursusstart kl. 9.00 til kl. 17.30. Dagen afsluttes med middag om aftenen og med mulighed for at netværke med de øvrige deltagere. I vil kunne tjekke ind på jeres værelser i løbet af dagen.

Dag 2: Fredag den 5. februar 2021
Dagen afsluttes senest kl. 16.00.

Målgruppe
Du arbejder med HR, personalerådgivning, eller har medarbejderansvar og ønsker en praktisk tilgang til løsning af hverdagens HR problemer.

Undervisningsadresse

COMWELL SORØ, ABILDVEJ 100, 4180 SORØ

Send til en kollega

0.391