Ikke fundet
Kurset blev ikke fundet. Den er formentlig blevet slettet.
FSMA/PCQI kursus for fødevarevirksomheder med eksport til USA (FØD25)
US-FDA kræver, at eksportvirksomheder har PCQI - medarbejdere med kompetencer i risikoanalyse og -vurdering og forebyggende foranstaltninger. Introduktion Produ...
I alt 15.000 DKKFSMA/PCQI kursus for fødevarevirksomheder med eksport til USA (FØD25)
US-FDA kræver, at eksportvirksomheder har PCQI - medarbejdere med kompetencer i risikoanalyse og -vurdering og forebyggende foranstaltninger. Introduktion Produ...
I alt 15.000 DKKIntern audit af ledelsessystemer for fødevaresikkerhed (FØD100)
Kurset er for dig, der ønsker et internt auditorkursus med fokus på ledelsessystemer som ISO 22000, FSSC 22000, BRC og IFS. Grundlæggende kursus i intern audite...
I alt 5.700 DKKFødevarekontaktmaterialer: Egenkontrol, risikoanalyse og systemopbygning (FØD21)
Kurset er for dig der producerer eller forhandler fødevarekontaktmaterialer og skal opbygge og vedligeholde et egenkontrolsystem. Praktisk indgangsvinkel med sk...
I alt 5.700 DKKDokumentation af køkkenartikler: Fokus på Plast, metal, silikone, keramik, træ og coatings (FØD20)
Kurset er for dig der producerer eller forhandler køkkengrej, service, bestik og andre husholdningsartikler i fødevarekontakt, og skal dokumentere at det er lov...
I alt 5.700 DKKDokumentation af produktionsudstyr: Fokus på Rustfrit stål, gummi, silikone og plast. (FØD19)
Kurset er for dig der producerer, forhandler eller benytter produktionsudstyr til fødevarer og skal dokumentere, at det er lovligt og sikkert. Deltagere Kurset ...
I alt 5.700 DKKDokumentation af fødevareemballage: Fokus på Plast, papir, glas, coatings, trykfarver (FØD18)
Kurset er for dig der producerer, forhandler eller benytter fødevareemballager og skal dokumentere, at de er lovlige og sikre. Kurset er for dig, der har ansvar...
I alt 5.700 DKKFødevaresikkerhed - Rustfrit produktionsudstyr ( R8)
Er hygiejneforholdene på en fødevarevirksomhed ikke tilfredsstillende, opstår problemer med produktiviteten og produktkvaliteten. I værste fald kan der opstå fø...
I alt 11.400 DKKHygiejnisk design i fødevareindustrien (FØD17)
Hygiejnisk design er en nødvendighed for opretholdelse af hygiejnen. På kurset kommer vi også omkring biofilm, rengøring samt rengøringsvalidering. Kursusudbytt...
I alt 5.700 DKKBiofilm og termoresistente kim i mejeribranchen, FØD13
Dannelsen af biofilm i mejeribruget kan give kvalitetsudfordringer, hvor det specielt er de termoresistente kim, der driller. Kurset giver indblik i biofilm, re...
I alt 5.700 DKKBiofilm, rengøring og rengøringens betydning for fødevarebranchen (FØD4)
En god rengøring er altafgørende for både produktkvalitet og fødevaresikkerhed. Det er vigtigt at have et godt kendskab til forskellige emner som biofilm, rengø...
I alt 5.700 DKKISO 22000:2018 og FSSC 22000 vers. 5 Fødevaresikkerhedsledelse, Food Fraud og Food Defence (FØD2)
Kurset er for dig, som arbejder med/er certificeret i henhold til, eller forventer at blive certificeret efter den nye ISO 22000:2018 eller FSSC 22000. Kursusud...
I alt 11.400 DKK