23948sdkhjf

Plantebaserede produkter på mejerierne - muligheder og begrænsninger

I alt DKK 2.195 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
8. september 2020

8. september 2020

Den grønne madbølge er over os og alverdens forbrugere har stadig større fokus på at leve bæredygtigt. Derfor er temaer som den grønne bølge, blandingsprodukter og plantebaserede produkter topaktuelle lige nu. Mange mejerier har for længst fået øjnene op for denne udvikling og er i fuld gang med at undersøge muligheder og løsninger, der appellerer til den moderne forbruger. Mejeriteknisk Selskab vil med dette seminar bygge oven på mejeriernes viden med præsentationer af løsninger og muligheder for at møde den grønne bølge og forbrugernes krav. Som en del af dagens emner vil deltagerne få indsigt i, hvad der er fup og fakta omkring bæredygtighed og klimaaftryk i forhold til plantebaseret produkter, blandingsprodukter og mejeriprodukter. Desuden dykker programmet ned i mulighederne for at producere plantebaserede produkter og blandingsprodukter med traditionelle mejeriprocesser og udstyr, herunder hvilke udfordringer det skaber at arbejde med plantebaserede råvarer overfor mejeriråvarer. Endelig sluttes der af med at se på, om fremtidens mælk og kød kan komme fra en petriskål.

Undervisningsadresse

Legoland, Åstvej 10, 7190 Billund

Send til en kollega

0.175