23948sdkhjf

E-kursus: L-AUS Ajour el-anlæg

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Hvem har ansvaret for sikkerheden, når der arbejdes på el-anlæg? Hvem må udføre de enkelte arbejdsopgaver? Hvilke krav er der til værktøj og andet udstyr? Vær sikker på, at du og dine kolleger kender og følger de nyeste el-sikkerhedsregler.

På Green Power Denmarks e-kursus får medarbejderne genopfrisket reglerne og bliver sat ind i ændringer. Kurset tager 1 – 1½ time at gennemføre og foregår som e-learning. Det vil sige, at man kan tage kurset, når det passer ind og holde pauser undervejs. Når man har gennemført kurset, downloader man selv sit kursusbevis. Den ansvarlige leder får en rapport, som dokumenterer medarbejdernes gennemførelse af kurset.

Flemming Madsen underviser på e-kurset. Han har stor erfaring som elinstallatør og som underviser på Green Power Denmarks kurser. Vi har udviklet L-AUS Ajour som e-kursus, så medarbejderne slipper for en lang kursusdag og i stedet kan blive opdateret på reglerne på 1 – 1½ time.

 På e-kurset i L-AUS Ajour el-anlæg kommer kursisterne igennem 3 moduler:

  • Generelle regler for arbejde på el-anlæg
  • Arbejde på spændingssatte el-anlæg
  • Arbejde på spændingsløse el-anlæg

Efter hvert modul følger en række testspørgsmål, som man skal svare rigtigt på for at kunne gå videre i kurset. Man får lov til at prøve igen, hvis man ikke svarer rigtigt første gang.

Kursusbevis
Når man har gennemført kurset, kan man downloade og udskrive sit kursusbevis fra kursets startside.

Målgruppe for kurset: Elektrikere og montører fra både elforsyningsvirksomheder og el-entreprenørvirksomheder, der udfører opgaver for elforsyningsvirksomhederne. Alle, der arbejder på spændingsløse eller spændingssatte el-anlæg.

Kurset er et genopfriskningskursus til medarbejdere, der tidligere har taget modtaget L-AUS-undervisning.

Pris for en personlig licens til e-kurset, som gælder i 3 måneder
495 kr. ex. moms pr. kursuslicens ved et minimumskøb af 3 kursuslicenser. Ved bestilling til en større gruppe medarbejdere giver vi mængderabat. Kontakt os for et tilbud.

Send til en kollega

0.143